O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Σ-έξι ΠΑΟΚάρα, έτοιμη για... σεντόνι!

ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΕΦΕΝΣ… ΚΕΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΑΝ 6-0 ΤΗ ΝΙΣ, ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ ΕΝ ΟΨΕΙ ΜΕΤΑΛΙΣΤ
Τεστ θετικό! Στην πρόβα τζενεράλε, εν όψει της πρώτης μάχης με τη Μέταλιστ για το Τσάμπιονς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε σοβαρός, πειθαρχημένος και καταιγιστικός.

Οι «ασπρόμαυροι» την Τρίτη (23/7) διέλυσαν τη Νις στην Τούμπα με 6-0, σε φιλικό παιχνίδι, κάνοντας τον Χουμπ Στέφενς να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν εντυπωσιακή, κυρίως στην επανάληψη, σκοράροντας με κάθε τρόπο, την ώρα που ο Στέφανος Αθανασιάδης με το χατ τρικ που πέτυχε «ξεμπούκωσε» και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής…
Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, με τη συνολική εικόνα που παρουσίασε έδειξε έτοιμος για τα ματς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης με τη Μέταλιστ. Οι ποδοσφαιριστές του Χουμπ Στέφενς από το ξεκίνημα του αγώνα ήταν σοβαροί, χωρίς περιττές ενέργειες και είχαν σωστή οργάνωση σε άμυνα και επίθεση.
Οι «ασπρόμαυροι» μέχρι το 28’ έβγαζαν ωραίους συνδυασμούς, είχαν δυο-τρεις καλές στιγμές, όμως έλειπε η τελική πάσα που θα έδινε το δικαίωμα στους φορ να απειλήσουν. Τελικά, ο ΠΑΟΚ στο 34', σε μια ανύποπτη φάση, άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ του Πιέλ, ύστερα από σέντρα του Σαλπιγγίδη.
Στο δεύτερο μέρος, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έβαλε και ουσία στο παιχνίδι του ξεκινώντας επιθετικά. Στο 54’ διπλασίασε τα τέρματά του με ωραίο πλασέ του Γεωργιάδη, ύστερα από συνεργασία των Σαλπιγγίδη - Λούκας, ενώ το τρίτο γκολ ήρθε στο 74’, και πάλι με τη βοήθεια αμυντικού της Νις που πέτυχε αυτογκόλ.
Από εκεί και πέρα, οι Γάλλοι κατέρρευσαν, με αποτέλεσμα οι Θεσσαλονικείς να το εκμεταλλευτούν. Στο 78’ έγινε το 4-0 με ιδανικό πλασέ του Αθανασιάδη, ο οποίος τρία λεπτά αργότερα πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και το πέμπτο για την ομάδα του, έπειτα από ασίστ του Κώστα Κατσουράνη. Το χορό των γκολ έκλεισε στο 89’ με καρφωτή κεφαλιά ο Κατσικάς, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Λόρενς, διαμορφώνοντας το τελικό 6-0.
ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Κίτσιου (69' Σκόνδρας), Λίνο (73' Σπυρόπουλος), Βίτορ (85' Κατσικάς), Κατσουράνης, Τζιόλης (85' Κάτσε), Λάζαρ (62' Αθανασιάδης), Γεωργιάδης (73' Ολίσε), Λούκας, Βούκιτς (62' Λόρενς), Σαλπιγγίδης (77' Νέτσιντ).

ΝΙΣ (Κλοντ Πιέλ): Οσπίνα (46' Βερονέζε), Αμάβι (65' Ραχεριχαριμανανά), Πιέλ (46' Ζβίτανιτς), Πεϊτσίνοβιτς (46' Παλούν), Κολοτζιέτσιακ (76' Καστελάνα), Ντιγκάρ (65' Μ' Μπο), Μεντί (65' Γιορίς), Μπρούελς (46' Κονστάντ), Πιέντ (46' Μπρούινς), Τραορέ (46' Μποθέ), Εϊσερίκ (46' Νταντά).

Η λίστα ιστολογioν