O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Ηρακλής Ψαχνών για… Σούπερ Λίγκα!

Ηρακλής Ψαχνών για… Σούπερ Λίγκα! | onsports.gr
Νέα τεράστια νίκη για την ομάδα της Εύβοιας καθώς επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού Βόλου και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας των play off της Football League!
Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έχοντας 10 βαθμούς, βρίσκεται πλέον ο Ηρακλής Ψαχνών! Η ομάδα της Εύβοιας κατάφερε να νικήσει 1-0 τον Ολυμπιακό Βόλου και να εκμεταλλευτεί τη «λευκή» ισοπαλία της Κέρκυρας νωρίτερα, για να φτάσει έναν βαθμό μακριά από την κορυφή στην οποία βρίσκεται η Νίκη Βόλου με 11 βαθμούς.
Το «χρυσό» γκολ για την ομάδα του Γράφα, ήρθε στο 50’ με τον Στέλιο Κρητικό, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου έχασε μεγάλη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα και να κλέψει τον βαθμό, καθώς αρχικά ακυρώθηκε γκολ του στο 79’ για λόγο που… κατάλαβε μόνο ο βοηθός, ενώ πήρε πέναλτι στις καθυστερήσεις, ο Γκούρμα το εκτέλεσε και το έστειλε στο δοκάρι με το παιχνίδι να τελειώνει άμεσα!
Ηρακλής Ψαχνών (Θ. Γράφας): Αθανασόπουλος, Παληγεώργος, Παλαιολόγος, Τζανής, Μπακομήτρος, Πατσατζόγλου, Τσιμόντζι, Μπουμάλ (81' Νικολόπουλος), Ντελέκος (46' Τσούτσης), Γκμπαγκιντί (76' Οχάντζα), Κρητικός.
Ολυμπιακός Βόλου (Ν. Παντέλης): Γκίτκος, Γιαλούσης, Καρράς, Μελίσσης, Αρβανίτης, Ρόκας, Πινδώνης (60' Μπρέσκα), Κριστόμπαλ, Μόνχε (66' Κατσίκης), Ιωάννου (74' Νικολιάς), Γκούρμα.

Η λίστα ιστολογioν