O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα! ΤΩΡΑ έρχονται!

Τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα! ΤΩΡΑ έρχονται!
Όταν και μόνο η συμμετοχή του Θρύλου στο τουρνουά αυτό είναι μια απόλαυση, η σημερινή εμφάνιση και η τριάρα στην Μίλαν είναι σκέτη Κ..λα!
Φυσικά και δεν θα μεγεθύνουμε ούτε πόντο πέραν των πραγματικών διαστάσεων που έχει το φιλικό αυτό στην διάρκεια της προετοιμασίας.
Αυτό θα το κάνουν οι αγαπημένοι μας κωλοτούμπες, που και σε τέτοιες βραδιές διεκδικούν για τον εαυτούλη τους την μερίδα του τελειωτικού θριάμβου ή της ολοκληρωτικής καταστροφής που γεννάει το μυαλό τους.

Ο Ολυμπιακός ΚΑΙ χτες έδειξε ότι είχαμε δει και περιγράψει στην στήλη αυτή και στα δύο προηγούμενα φιλικά που είχαν προηγηθεί. 
Έδειξε δηλαδή μια ομάδα με πλάνο και συνοχή που σε σχέση με πέρσι έχει  προσθέσει πολύ περισσότερη ενέργεια, ένταση ταχύτητα και ομαδικότητα στο παιχνίδι της.
Μια ομάδα που κρατάει τις γραμμές της και συμπεριφέρεται σε αξιοζήλευτο βαθμό συνολικά και στην φάση της άμυνας και στην φάση της διεκδίκησης και στην φάση της επίθεσης.
Μια ομάδα που, όπως είχαμε γράψει πριν λίγες μέρες : θα μοιάζει πολύ με την ομάδα της δεύτερης χρονιάς του Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό και θα διαφέρει στο ότι σε σχέση με τότε φέτος θα έχει πολύ πιο πλούσιο υλικό!
Βέβαια στον σημερινό( χτεσινό) αγώνα ο Ολυμπιακός έδειξε σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό τα προσόντα του αυτά και μάλιστα απέναντι στην Μίλαν, αλλά αυτό δεν αλλάζει ότι τέτοιες εμφανίσεις δεν είναι κομήτες αλλά αναμενόμενες φέτος από τον Ολυμπιακό που έχει αλλάξει οριστικά και αμετάκλητα επίπεδο.
Καινούργια παρουσία χτες αυτή του Μαζουάκου που με το καλημέρα έδειξε πως έχει τα προσόντα, αν και εικοσάχρονος να βοηθήσει την ομάδα από θέση βασικού!
Το ίδιο πιστοποίησε ακόμη μια φορά και ο 22χρονος Ελαμπντελαουί αλλά και ο συνομήλικός του Κασάμι!
Ντοσεβί και Αμπιντάλ  επίσης ήταν στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων και των βασικών υποψηφίων για μια θέση στην πρώτη ενδεκάδα του νέου Θρύλου!
Η Γκολάρα του Μπουχαλάκη – το απίστευτο αυτό γκολ  εύκολα θα ανακηρυχθεί το καλύτερο του τουρνουά-  που του έδωσε αυτοπεποίθηση, έτσι ώστε να ξεδιπλώσει το μεγάλο του ταλέντο και να κάνει ένα πολύ καλό και σχεδόν αλάνθαστο παιχνίδι,  αλλά και η πολύ σοβαρή παρουσία των Αυλωνίτη και Γκαζαριάν  απέδειξαν ότι και φέτος η ομάδα έχει προχωρήσει σε μεταγραφές που θα την ενισχύσουν και θα την κάνουν ανταγωνιστικότερη απ ότι ήταν πέρσι!
Αλλά ο παρέλαση των ευχάριστων ειδήσεων δεν σταματά εδώ.
Και ο Διαμαντάκος το κόλλησε το μπαλάκι του, μετά από μία κίνηση και εκτέλεση σέντερ φορ κλάσης, όπως και οι Μανωλάς, Μανιάτης Σάμαρης, Σιόβας ,  Κολοβός και Χολέβας έδειξαν πανέτοιμοι! Ο Ρομπέρτο  δίχως να πιεστεί πολύ ήταν εκεί ακριβώς που έπρεπε(έχω την εντύπωση πως στο δοκάρι της Μίλαν αυτός ακούμπησε την μπάλα. Αν ισχύει κάτι τέτοιο πρόκειται για αποκρουσάρα!).  Αλλά και ο «αρχηγός»  πια, Νταβίντ Φουστέρ, τα ελάχιστα  λάθη που έκανε τα έκανε λόγω υπερβολικού πάθους
Φυσικά και δεν έχω ξεχάσει τον καλύτερο όλων, τον Τσόρι, που δείχνει ότι μπορεί άνετα να γίνει το δέκα το καλό της ομάδας, ο νέος Ιμπαγάσα του Θρύλου!
Δεν μπορείς χτες να βρεις υστερήσαντα στην ομάδα. Απλώς οι Παπάζογλου, Σαλίνο και Σαβιόλα δεν έδειξαν αυτά που μπορούν να δείξουν. Πεδίο όμως δόξης υπάρχει λαμπρό και θα έχουν την ευκαιρία ακόμη, και στο επόμενο παιχνίδι,  να…. «επανορθώσουν»!
Η εμφάνιση του Θρύλου τα ξημερώματα έδειξε πεντακάθαρα τι ομάδα έχει την δυνατότητα να παρουσιάσει φέτος ο Ολυμπιακός και πως οι μαγικές βραδιές που θα μας χαρίσει θα είναι πολλές και μεγάλες!
Πολλοί αντιολυμπιακοί, σήμερα τα ξημερώματα, ξενύχτησαν, μπας και δουν τον Ολυμπιακό να συντρίβεται από την Μίλαν! Πάρα πολλοί!
Όλοι τους έχασαν τον ύπνο, τα αυγά και τα πασχάλια και σήμερα κουτουλάνε άυπνοι σαν τα κοτόπουλα ο ένας με τον άλλον μυξοκλαίγοντας!
Γιατί το ξέρουν πολύ καλά πως για τον Θρύλο τα καλύτερα δεν έχουν έρθει, τα καλύτερα τώρα έρχονται!


Η λίστα ιστολογioν