O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΕΠΙΣΚΟΠΗ 1-1

Με δυο πρόσωπα παρουσιάστηκε ο Ηρακλής Ψαχνών  εναντίον της Επισκοπής, καλός στο πρώτο κακός στο δεύτερο με το τελικό 1-1 να μην τον εξασφαλίζει για τον επαναληπτικό. Οι Ευβοιώτες μπήκαν καλά στο πρώτο μέρος έλεγξαν τον ρυθμό και δημιούργησαν φάσεις για περισσότερα τέρματα. 

Στο 10΄ο Μπακομήτρος έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ από πάσα πάρε-βάλε του Ράντι. Δέκα λεπτά αργότερα ο Ποσίνκοβιτς αιφνιδιάστηκε και δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ από το ύψος της μικρής περιοχής. Στο 22΄ο Πατσατζόγλου εκτέλεσε δυνατά φάουλ, ο Φλίγκος πήρε το ριμπαόυντ από τα χέρια του Γουναρίδη και από κοντά έκανε το 1-0. Στο 26΄ο σκόρερ προτίμησε να πασάρει αντί να σουτάρει και χάθηκε μεγάλη ευκαιρία. Η ομάδα της Κρήτης είχε 2 μακρινά σουτ (23΄και 35΄) όμως ο Μελίσσας δεν ανησύχησε.  

Στην επανάληψη τα πράγματα άλλαξαν ιδίως μετά το γκολ του Ράντοβιτς στο 62΄με υπέροχο ψηλοκρεμαστό πλασέ. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν κινδύνους εκτός από την κεφαλιά του Ποσίνκοβιτς στην εκπνοή μετά από ωραία σέντρα του Ράντι που έφυγε λίγο άουτ. Στην έλλειψη ρυθμού  συνέβαλε και η διακοπή από τον τραυματισμό του διαιτητή Κορδολαίμη που αντικαταστάθηκε από τον τέταρτο Τσαμούρη. 

Με τον Γουόρντεν στην αποστολή, όχι όμως στο αρχικό σχήμα  ξεκίνησε τον αγώνα Γιώργος Κούτσης, λόγω ενός τραβήγματος του Γκανέζου.
Ο προπονητής του Ηρακλή Ψαχνών χρησιμοποίησε το αγαπημένο του 4-2-3-1, με Μελίσσα στο τέρμα, Μπακομήτρο και Παπαδόπουλο ακραία μπακ, Πατσατζόγλου-Παλαιολόγο στο κέντρο της άμυνας, Γκεμίση και Λόμπα αμυντικά χαφ, μπροστά τους η 3άδα Φλίγκος (δεξιά), Ράντι (αριστερά) Νάκας και φουνταριστός ο Ποσίνκοβιτς.  

Η σύνθεση της Επισκοπής: Γουναρίδης, Δελήμπασης, Δουμάνης, Δρακάκης, Μποτωνάκης, Πυθαρούλης, Βιγιαφάνε, Λάμπρου, Βουρβαχάκης, Ράντοβιτς, Μανουσάκης.

Η λίστα ιστολογioν