O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

12 ΠΑΕ της Football League χωρίς ενημερότητες!


Πριν από λίγες ημέρες η ΕΠΑΕ ανακοίνωσε επίσημα την αναβολή της κλήρωσης του πρωταθλήματος Football League της σεζόν 2014-15. Ετσι, η προγραμματισμένη για τις 02/09 κλήρωση θα διεξαχθεί, εν τέλει, την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ», μετά από απόφαση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος. 

Σιγά την είδηση, θα πείτε. Ελάτε, όμως, που τα πράγματα δεν είναι έτσι. Διότι, ναι μεν ως λόγος της αναβολής παρουσιάζεται η κατάσταση στον Αρη και τη Δόξα Δράμας, που δεν είναι γνωστό σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτή τη στιγμή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στη Β’ Εθνική είναι τόσο μεγάλα, που μπορεί να τινάξουν στον αέρα ολόκληρο το πρωτάθλημα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του «FBI Sports», λοιπόν, τουλάχιστον 12 ομάδες δεν έχουν καταθέσει (και δύσκολα θα το κάνουν) φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Ουσιαστικά, δηλαδή, είναι στον.. αέρα και δεν πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρωτάθλημα, ενώ πρέπει να τους απαγορευθεί και να κάνουν μεταγραφές. 

Τι θα γίνει; Προς το παρόν η διοίκηση της Football League τηρεί στάση αναμονής και ανακουφίστηκε μετά την τροπολογία που ψηφίστηκε στη Βουλή πριν από λίγες ημέρες και η οποία έδωσε παράταση έως τις 18 Σεπτεμβρίου στις ΠΑΕ για την κατάθεση φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας. Μένει να δούμε ποιες από αυτές τις 12 ΠΑΕ θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους και κυρίως τι θα κάνει ο πρόεδρος της ΕΠΑΕ, Σπύρος Καλογιάννης…

Η λίστα ιστολογioν