O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΑΡΤΑΚΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ. 3-1

Με 3-1 επικράτησε ο ΑΟΝΑ του Ολυμπιακού Χ. στο φιλικό αγώνα που έγινε στο δημοτικό γήπεδο Νέας Αρτάκης, το απόγευμα της τετάρτης.
Καλύτερα ξεκίνησαν τον αγώνα οι φιλοξενούμενοι έχοντας τη κατοχή της μπάλας στα 10' πρώτα λεπτά.
Η πρώτη καλή ευκαιρία ανήκει στον Ολυμπιακό στο 12', με τον Ευσταθίου να επιχειρεί ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από τη περιοχή, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά της Αρτάκης να απειλήσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κάραλη αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Βάρκα. Στο 16' απείλησε και πάλι η Αρτάκη με το Μαστροκώστα  να τριπλάρει  και να μπαίνει στη περιοχή, όμως το σουτ του μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του ολυμπιακού. Στο 40' 1-0 για τους γηπεδούχους, σκόρερ ο Κεραμιδάς, πλάσαρε σε άδεια εστία μετά από πάσα του Κάραλη μέσα από τη περιοχή. Στο 42΄καταπληκτικό γκολ και 2-0 από το Γίγα, από απευθείας εκτέλεση κόρνερ. Λίγο πριν το ημίχρονο, στο 44' και στο 45', ο Μακαντάσης τρίπλαρε όποιον βρήκε μπροστά του, όμως η μπάλα και στις δύο περιπτώσεις πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 


Στην επανάληψη  ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά και στο 47' είχε δοκάρι με το Σκριβάνο. Στο 61' ο ίδιος παίκτης έπιασε ένα γυριστό σουτ έξω από τη περιοχή όμως η μπάλα και πάλι δεν του έκανε το χατίρι και πέρασε αουτ. Στο 67' ήταν η ώρα της Αρτάκης να δημιουργήσει ευκαιρία, με το Χρόνη να μπαίνει στη περιοχή, να βρίσκετε σε θέση τετ-α-τετ όμως το σουτ που επιχείρησε πήγε κατευθείαν στην αγκαλιά του τερματοφύλακα. Ένα λεπτό αργότερα, αυτή τη φορά ο Καραχάλιος, μπήκε στη περιοχή και προσπάθησε να περάσει το τερματοφύλακα, όμως ο δεύτερος έπεσε στα πόδια του και μπλόκαρε τη μπάλα. Το 3-0 ήρθε στο 87', με το Χρόνη να παίρνει το αίμα του πίσω για το χαμένο τετ-α-τετ, με ένα πολύ ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ. Τέλος, στο 89' λεπτό, με διπλή ευκαιρία ο Σκριβάνος διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Στο τέλος του αγώνα ο προπονητής των ερυθρόλευκων της Χαλκίδας δήλωσε ότι το ρόστερ της ομάδας του δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Αντίθετα ο προπονητής της Αρτάκης, δήλωσε ότι το ρόστερ έχει κλείσει.
Ακόμη μία εβδομάδα εκτός θα παραμείνει ο νεαρός παίκτης του ΑΟΝΑ, Παπαδόπουλος Αγάπιος, λόγω της θλάσης που αποκόμισε από το φιλικό με τη Μακρυκάπα τη περασμένη εβδομάδα.


Για την Αρτάκη οι βασικοί έντεκα ήταν: 
ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΣ
ΝΤΟΥΚΑ
ΧΑΣΑΝΛΑΡΙ
ΣΤΟΥΠΗΣ
ΚΑΡΑΛΗΣ
ΓΚΕΚΑΣ Χ.
ΓΙΓΑΣ
ΜΑΚΑΝΤΑΣΗΣ
ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑΣ
ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ
Επίσης έπαιξαν: ΓΙΑΜΑΣ, ΧΡΟΝΗΣ, ΚΟΥΚΑ, ΧΡΥΣΟΣ Χ., ΚΟΝΟΜΙ, ΑΝΔΡΙΟΛΑΣ, ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗΣ, ΓΚΕΚΑΣ Θ., ΣΙΑΡΑΠΗΣ, ΤΡΙΚΑΣ και ΧΡΥΣΟΣ Α.

Για τον Ολυμπιακό Χ. οι βασικοί έντεκα ήταν:
ΒΑΡΚΑΣ
ΜΕΤΑΞΑΣ Γ.
ΔΑΣΚΟΣ
ΤΣΟΛΑΚΟΣ
ΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
ΤΣΕΜΠΕΛΙΚΟΣ
ΤΖΑΒΡΑΣ
ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
ΣΚΡΙΒΑΝΟΣ
ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑΣ
ΠΑΠΑΔΕΔΕΣ
Επίσης έπαιξαν: ΠΡΑΣΙΝΟΣ, ΣΚΡΙΒΑΝΟΣ, ΜΕΤΑΞΑΣ, ΒΡΕΤΤΟΣ, ΤΣΑΚΟΥΛΗΣ, ΠΑΛΛΗΣ, ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Δ., ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Κ. και ΒΑΡΚΑΣ


Η λίστα ιστολογioν