O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Κ17: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΟΦΗ 3-0 Κορυφαίος παίκτης του αγώνα ο Βάρκας.
















b_280_280_16777215_0___images_stories_0_14_a_kalokairi_varkas-olympiakos-k17-15.jpg
Απόλυτα κυρίαρχη η ομάδα Κ17 του Ολυμπιακού, επικράτησε στο Ρέντη με 3-0 της αντίστοιχης ομάδας του ΟΦΗ, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Κ17 της Super League. Κορυφαίος παίκτης του αγώνα ο Βάρκας.
Οι Πειραιώτες σήμερα είχαν από την αρχή ως το τέλος του ματς την υπεροχή, την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας δείχνοντας ότι έχουν πολύ καλή ομάδα με ποιοτικό βάθος στον πάγκο, μετά και την ενίσχυσή τους με πολλούς ταλαντούχους παίκτες κατά την καλοκαιρινή περίοδο.
Ένας απ’ αυτούς είναι και ο Γιάννης Βάρκας (φωτο), που αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό Χαλκίδας και πέραν των καλών εμφανίσεων που έκανε σε Μολδαβία και Τουρκία με την Εθνική Παίδων, φαίνεται ότι θα είναι από τους πρωταγωνιστές τη φετινή σεζόν της ομάδας των ερυθρολεύκων.

Από την άλλη οι Κρητικοί, έδειξαν ότι είναι ένα καλοδουλεμένο σύνολο και προσπάθησαν να δημιουργήσουν και να παίξουν σωστό ποδόσφαιρο, ωστόσο η ομάδα φάνηκε ότι θέλει κάποιο χρόνο ακόμη, για να μπορέσει να κτυπήσει τέτοια ματς.
Την πρώτη καλή ευκαιρία την είχε ο Ολυμπιακός, όταν στο 19' ο Κηπουρός εκτέλεσε αριστοτεχνικά το φάουλ, αλλά ο Δανδάλης έκανε την επέμβαση του αγώνα και έδιωξε σε κόρνερ. Ωστόσο στο 24' οι Πειραιώτες άνοιξαν το σκορ όταν μετά από όμορφη μεταβίβαση του Νικολάου, ο Βάρκας επιχείρησε από δεξιά ένα δυνατό γυριστό σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στα δίκτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Δανδάλη.
Στο 29' ο Βάρκας είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τα δικά του τέρματα, αλλά και της ομάδας του, ωστόσο μετά την κάθετη του Κηπουρού, το ανάποδο ψαλίδι που επιχείρησε στην περιοχή, κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.
Ο Ολυμπιακός «καθάρισε» ουσιαστικά το ματς στο 37', όταν έγινε το 2-0. Ο Νικολάου πέρασε μια ωραία μπαλιά (τη δεύτερή του ασίστ στο ματς), στον Κουγιό, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε στο τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός «χτύπησε» για τρίτη φορά στο 56' πάλι με τον Βάρκα, ο οποίος μετά από πάσα του Σπυριδάκη στα δεξιά, έγινε κάτοχος της μπάλας και με όμορφη λόμπα, σκάβοντας τη μπάλα στην έξοδο του Δανδάλη, την έστειλε εντυπωσιακά στα δίκτυα, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 3-0.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαυρογενίδης): Γαβαλάς, Μπέτσας, Χελάς, Αγιώτης, Νικολάου (63' Τσιλίκης), Κολτσίδας (86' Πριόνας), Βάρκας, Χρήστου, Σπυριδάκης (56' Τζουμάκης), Κηπουρός (59' Δερμιτζάκης), Κουγιός (78' Νταΐ).
ΟΦΗ (Τιτομιχελάκης): Δανδάλης, Κουρίνος, Προνάκης, Κασιώτης, Νηστικάκης, Μανιαδής, Λαμπριανίδης, Καλαιτζακης, Βαρδάκης, Πλευράκης, Φανιουδάκης. Έπαιξαν και οι: Αμανάκης, Ντελής, Θαρρενός, Σταυριανός, Νύκταρης.

Η λίστα ιστολογioν