O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΕΛ – ΑΟ ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ 2 – 1



Με το δεξί ξεκίνησε η ομάδας μας τους αγώνες πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας, και στην πρεμιέρα κέρδισε με 2-1 την ομάδα του Όλυμπου γυμνού. Σε ένα αγώνα που έγινε  πάνω σε ένα λασπωμένο και βαρύ αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες προσπάθησαν να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό.
Ο γρήγορος ρυθμός του αγώνα άφησε τον κόσμο να παρακολουθεί τον αγώνα με αγωνία μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή κ. Σέγκου.
Η ομάδα του Όλυμπου έφτασε κοντά στο γκολ στο 15΄χωρίς όμως επιτυχία και ύστερα από 5΄στο 20΄η ομάδα μας με ωραίο πλασέ του Αναγνώστου που εκμεταλλεύτηκε ωραίο συνδυασμό των Μικράκη και Ndoci κατάφερε να ανοίξει το σκορ.
 Η συνέχεια   του αγώνα για το πρώτο ημίχρονο είναι μοιρασμένη και για τις δύο ομάδες χωρίς την μεγάλη φάση μπροστά στις δύο εστίες.
Στο δεύτερο ημίχρονο και πολύ γρήγορα στο 48΄ο Μικράκης πίεσε την αντίπαλη άμυνα κέρδισε την μπάλα και με ωραίο σουτ πλασέ έκανε δύο τα γκολ για την ομάδα μας.
Το δεύτερο γκολ έδωσε άλλο αέρα σους ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Λ. και προσπαθούσε με καλή κυκλοφορία να δημιούργησε φάσεις για γκολ χωρίς να τα καταφέρνει αντιθέτως σε ένα λάθος του πολύ καλού σε όλο τον αγώνα Χιώτη η ομάδα του Όλυμπου κέρδισε πέναλτι το οποίο και εκτέλεσε εύστοχα ο Δίπλας.
Το γκολ αυτό προς στιγμή πήγε να δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα μας αλλά  η ομάδα της Γυμνού δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί, αντιθέτως στο 88΄ ο Αργύρης Γ. μόνος απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα  δεν κατάφερε να σημειώσει το γκολ.
Άριστη η διαιτησία των κ.κ.  Σέγκου, Χουλιάρα και Παππά.
Α.Ε.Λ.
Χιώτης, Κορκόβελος  ( 58΄Παπαγεωργίου ), Μπούρικας, Μικράκης, Αναγνώστου ( 70΄ Αργύρης Γ.), Χατζηαντωνάης, Ndoci, Αργύρης Ιωα., Κέντρος, Παπαχρήστος, Παύλου ( 81΄Βογιατζής ).
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα παίξει την Κυριακή 5/11 και ώρα 16.30 με τον Μιαούλη Φύλλων στο γήπεδο των Φύλλων

Η λίστα ιστολογioν