O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Διπλό στα Ψαχνα με υπογραφή Κούρου



Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου έκανε ο Ατρόμητος που επιβλήθηκε δύσκολα 1-0 του Ηρακλή Ψαχνών εκτός έδρας.

Με το τρίποντο αυτό έκανε το πρώτο αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν τον Ατρόμητο που χρειάστηκε χρόνο προσαρμογής και τα κατάφεραν να δημιουργήσουν σημαντικές ευκαιρίες με κύριο πρωταγωνιστή τον Φλίγκο.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ανέλαβαν τα ηνία του αγώνα και ανέβασαν την απόδοσή τους. Αποτέλεσμα αυτού, ήταν να φτάσουν στο γκολ της νίκης με εκπληκτικό τέρμα του Κούρου στο 75’ που σούταρε από μακρινή απόσταση χωρίς να αφήσει περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο γκολκίπερ.

Ο Ατρόμητος μπήκε με το δεξί στην διοργάνωση, ενώ την ίδια ώρα  ο Σα Πίντο βρίσκεται στην Αθήνα, προκειμένου να διαδεχτεί τον Παράσχο στην τεχνική ηγεσία, αρχής γενομένης με το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα. 

Ηρακλής Ψαχνών (Κούτσης): Μελίσσας, Παλαιολόγος, Ραπτάκης (60' Λόμπα), Παπαδόπουλος, Παληγεώργος, Μπακομήτρος, Γκεμίσης, Φλίγκος (83' Ποσενκόβιτς), Νάκας, Ράντι (90' Δαλαβέρης), Γουόρντεν. 

Ατρόμητος (Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κούρος, Ούμπιντες (90'+2' Φάμπιο), Μπάλλας, Τάτος (77' Δημούτσος), Γεωργίου (52' Πίτου Γκαρσία), Καραμάνος, Παπάζογλου.

Η λίστα ιστολογioν