O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚ.0-3


 Ο Ολυμπιακός παίζοντας με σοβαρότητα  νίκησε σταΒασιλικά τον τοπικό Ατρόμητο με 3-0 και θα αγωνιστεί για 15η φορά στους «4» του θεσμού μετά από 8 χρόνια (η τελευταία του συμμετοχή σ' αυτή τη φάση ήταν την περίοδο 2006-07).

Πρωτος δημιούργησε φάσεις στην αντίπαλη εστία  ο Ολυμπιακός με τον Σκριβάνο και τον Μαστροκώστα και η υπεροχή του μετουσιώθηκε με γκολ στο 36' όταν από κόρνερ του Σκριβάνου ο Γιάννης Μεταξάς ...κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα του Αντωνίου.  Στη συνέχεια ο Ατρόμητος προσπάθησε ν' αντιδράσει και απείλησε την εστία του Γκόγκου αλλά χωρίς αποτέλεσμα. 

Οι ερυθρόλευκοι στο Β' ημίχρονο με οργανωμένη άμυνα κράτησαν μακριά από την εστία τους τους γηπεδούχους που συνέχισαν την προσπάθειά τους να ισοφαρίσουν. Ο Ολυμπιακός, όμως,  ήταν αυτός που γινόταν επικίνδυνος στις επιθέσεις του και είχε ένα δοκάρι στο 72' με σουτ του Μουσάι ενώ στο τελευταίο 10λεπτο βρήκε στόχο άλλες δυο φορές με τον Αλέξη Ευσταθίου (φωτό) που πετυχε και τα δυο γκολ στο 83 και στο 87', το δεύτερο με θαυμάσια εκτέλεση φάουλ.

Η λίστα ιστολογioν