O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

ΑΡΤΕΜΙΔΕΣ – ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 0-4 Κέρδισε η εμπειρία





Δεν κατάφεραν σήμερα να αποκομίσουν κάτι θετικό οι Αρτέμιδες, αφού για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών ηττήθηκαν με 4-0 από την σαφώς πιο έμπειρη Αθηναϊκή Αγίου Δημητρίου σε αγώνα που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Ιστιαίας παρουσία αρκετού κόσμου που ήρθε να δει και να χειροκροτήσει από κοντά τις βορειοευβοιώτισες στην πρώτη εντός έδρας φετινή τους εμφάνιση. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ...
Αν και υπεροχή των φιλοξενούμενων ήταν πιο 
Αν και υπεροχή των φιλοξενούμενων ήταν πιο σαφής στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, οι αθλήτριες του Θανάση Γουρνά πάλεψαν το παιχνίδι κατάφεραν να κερδίσουν εντυπώσεις και να αποσπάσουν πολλές φορές το χειροκρότημα του κόσμου δείχνοντας σίγουρα μια πιο βελτιωμένη ομάδα από πέρσι.
Και τα τέσσερα γκολ του Αγίου Δημητρίου σημείωσε η Γρυλλάκη. Συγκεκριμένα με σουτ στο 16’ έκανε το 0-1, στο 54’ πάλι με σουτ που έγινε έπειτα από κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ από την Παπαδάκη έκανε το 0-2, στο 74’ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3 και στο 89’ διαμόρφωσε το τελικό 0-4. Να σημειώσουμε ότι οι φιλοξενούμενες είχαν και δύο δοκάρια στο 1’ και στο 40’ με την Κοντογιάννη.
Διαιτητής ήταν ο Αριστείδης Αλιάγας από το σύνδεσμο διαιτητών Ανατολικής Αττικής με βοηθούς τις Κορέστη Ζωή – Κωνσταντίνα και Πατέστη Άννα επίσης από τον ίδιο σύνδεσμο.
ΑΡΤΕΜΙΔΕΣ (Θανάσης Γουρνάς):Παπαδοπούλου, Καπελλαρή Ε., Βαρβούζου, Τσελίκα, Σταμούλου (58’ Παυλάκης), Γαβριήλ (55’ Ρουμελιώτη), Αναγνώστου (76’ Λιάκου), Κυρπισλίδη, Ευλιάτη, Χριστοφορίδου, Καπελλαρή Μ.
ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Σάκης Δικελίδης):Δημητροπούλου, Παντελιά, Μπεκρή, Ρεπάνη, Χρυσοστομίδου, Κοντέλη, Παπουλίδου (56’ Παναγιωτοπούλου), Κοντογιάννη (50’ Μπουλέκου), Παπαδάκη, Γρυλάκη, Λαζάρου (80’ Καραμπινά)

Γιάννης Δραπανιώτης

Η λίστα ιστολογioν