O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Κορυφή με Πόι ο Άρης




Εύκολη νίκη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τον Άρη, ο οποίος βρίσκεται ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας αφού οι αγώνες της Καβάλας και του Πανσερραϊκού αναβλήθηκαν. Ξανά στην 1η θέση του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ο Άρης, μετά το εύκολο 2-0 επί της Θύελλας Φιλώτα στη Θεσσαλονίκη.
Οι «κίτρινοι» δεν είχαν πρόβλημα να επικρατήσουν τον αντιπάλων τους, φτάνοντας έτσι στους 23 βαθμούς. Η Καβάλα έχει 22 βαθμούς, αλλά κι ένα ματς λιγότερο αφού το ματς με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος αναβλήθηκε μετά την έντονη βροχόπτωση στο «Ανθή Καραγιάννη».

Στο ματς του «Κλεάνθης Βικελίδης», πάντως, ο Άρης δεν είχε προβλήματα και κατάφερε από το πρώτο ημίχρονο να πάρει προβάδισμα κόντρα στη Θύελλα. Ο Μάουρο Πόι στο 35’ με εύστοχο πέναλτι έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Κάμπος, φτάνοντας τα πέντε γκολ με τη φανέλα των «κίτρινων» και συνεχίζοντας το καλό σερί του. Στο 64’ ο Πόι «χτύπησε» και πάλι από την άσπρη βούλα, κάνοντας το 2-0 για τους «κίτρινους», με το έκτο του προσωπικό τέρμα φέτος! Ως το φινάλε του ματς, οι Θεσσαλονικείς δεν απειλήθηκαν κι έφτασαν σε άνετη νίκη.

Άρης (Κάμπος): Καρατζιοβαλής (89’ Μπαϊμάκης), Γκίνο (93’ Βασιλόπουλος), Γιαννίτσης, Λιόλιος, Φερνάντεζ, Λεμονής, Πόι, Προβατίδης, Καπνίδης (86’ Ρένια), Παπαδόπουλος, Ατματσίδης.

Θύελλα Φιλώτα (Παπανώτας): Κοντογουλίδης, Σιδηρόπουλος, Σιμηχανίδης, Μπάμπαρης, Κλάζογλου (63’ Βελλίδης), Μισαηλίδης, Θεοδουλίδης (53’ Δ. Κοντογουλίδης), Χαϊτίδης (57’ Στασινόπουλος), Ζηνόβιος, Κόλα, Μαρκόπουλος.

Η λίστα ιστολογioν