O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Χρειάστηκε και τύχη ο Ατρόμητος



Τα χρειάστηκε ο Ατρόμητος για να επιστρέψει στις νίκες, αφού επικράτησε πολύ δύσκολα με 1-0 επί του Λεβαδειακού στο Περιστέρι. Η ομάδα του Σα Πίντο ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διαστημα του αγώνα και θα έφτανε με σχετική ευκολία στη νίκη, αλλά καρδιοχτύπησε δύο φορές με ισάριθμες ευκαιρίες και του Λεβαδειακού στο τέλος.

Οι Βοιωτοί, πάντως, πλήρωσαν το γεγονός ότι μπήκαν πολύ ψαρωμένα στο παιχνίδι δίνοντας την ευκαιρία στους γηπεδούχους να πάρουν γρήγορα όχι μόνο τα ηνία του αγώνα, αλλά και το προβάδισμα στο σκορ μολις στο έβδομο λεπτό. Ο Πίτου Γκαρσία έκανε την σέντρα και ο Παπάζογλου με κεφαλιά έγραψε το 1-0. Στο 13' ο Μπρίτο έχασε μοναδική ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του με τον Λεβαδειακό να ανεβάζει στροφές μετά το 15' και να έχει δύο καλές στιγμές με την κεφαλιά του Βούκσεβιτς στο 21' και το διαγώνιο σουτ του Μάντζιου ένα λεπτά αργότερα.

Πάνω που πήρε τα πάνω του ο Λεβαδειαακός, ο Σάββας Παντελίδης προχώρησε στην πρώτη αναγκαστική αλλαγή στο 34' βάζοντας τον Σοτέλο στη θέση του τραυματία Ορτέγκα, ενώ στο 41' έκανε και δεύτερη με τον Μάγκα αντί του Κώτσιου. Μέχρι να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, ο Ατρόμητος είχε την στιγμή του στο 43' με τον Νάστο, ο οποίος όμως αστόχησε στο πλασέ του από καλή θέση, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Λεβαδειακός διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε ανατροπή του Μάντζιου από τον Ταυλαρίδη.

Ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος, αλλά ο Σηφάκης είπε «όχι» στον Ακουαζί που απείλησε με κεφαλιά. Στη συνέχειαα ο Λεβαδειακός ισορρόπησε, όμως στο 69' έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ζίτο που ανέτρεψε σαν τελευταίος παίκτης τον Ναπολεόνι, ο οποίος έβγαινε φάτσα με το τέρμα. Οι κυανόλευκοι, πάντως, όχι μόνο δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την αριθμητική τους υπεροχή, αλλά γλίτωσαν από του χαρου τα δόντια στο 90' με τον Γκορμπούνοφ να διώχνει εντυπωσιακά τη βολίδα του Γεωργιάδη, ενώ στις καθυστερήσεις ο Σοτέλο έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Ατρόμητου, ο οποίος στάθηκε τυχερός και κράτησε τη νίκη.  


Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Πίτου Γκαρσία (81’ Δημούτσος), Κοντοές, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Μπρίτο (46’ Καραμάνος), Νάστος, Αγκουαζί, Ούμπιδες, Ναπολεόνι (75’ Φάμπιο), Παπάζογλου. 

Λεβαδειακός: Σηφάκης, Σκέμπης, Μάντζιος, Κώτσιος (41’ Μάγκας), Γεωργιάδης, Ζίτο, Βούκσεβιτς, Τόμας, Σάντσες (75’ Γκόμεζ), Ορτέγκα (33’ Σοτέλο), Κονέ.

Η λίστα ιστολογioν