O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Στον Λεβαδειακό ο Πουλίδο

 
Στον Λεβαδειακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μεξικανός Πουλίδο, αφού ο Ολυμπιακός είναι καλυμμένος στις θέσεις των επιθετικών, με την απόκτηση του Χάρα.
Η μακρόχρονη απουσία του Μεξικανού σέντερ φορ από τα γήπεδα, τον φέρνει σε περίοδο προσαρμογής και στη Λιβαδειά θα δώσει τα διαπιστευτήρια του, προκειμένου να αποφασισθεί αν θα ενταχθεί το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό.

Στον Πειραιά έτσι κι αλλιώς, οι θέσεις των επιθετικών έχουν καλυφθεί με την απόκτηση του Χάρα και ο Μεξικανός, που προφανώς δικαιώθηκε στο CAS, θα αγωνισθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, μετά από αναμονή πολλών μηνών.

Η κατάληξη της υπόθεσης  δικαιώνει τον παίκτη και τον Ολυμπιακό, που επέμεναν και δεν υπέκυψαν στις απειλές της Τίγκρες. Απομένει να δείξει και ο παίκτης την αξία του, αλλά και να δικαιολογήσει τον ντόρο που έγινε γύρω από το όνομα του.

Ο Άλαν Πουλίδο με επίσημη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twiter έγραψε τα εξής: «Αυτή τη χρονική στιγμή, το μοναδικό που σκέφτομαι είναι να αφήσω τις δικαστικές διαμάχες, να παίξω ποδόσφαιρο, αυτό που θέλω πιο πολύ και να συνεχίσω το όνειρό μου».

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Η λίστα ιστολογioν