O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Δεν αποχωρεί ο ΠΑΟ από το πρωτάθλημα


Την ίδια κουβέντα είχαμε στα μέσα του Γενάρη μετά τις απειλές του Ιβάν Σαββίδη περί αποχώρησης του ΠΑΟΚ από το πρωτάθλημα. Τώρα, ήρθε η σειρά του «σύμμαχου» Παναθηναϊκού...
Τρόπους αντίδρασης για την εξοντωτική πλην δίκαια ποινή για τα επεισόδια της Λεωφόρου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι πράσινοι, άλλωστε, έχασαν ουσιαστικά τη νίκη που πήραν, εφόσον βέβαια δεν αλλάξει κάτι στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία θα επικυρώσει την ποινή.

Στον Παναθηναϊκό σκέφτηκαν τι να κάνουν για να πιέσουν τις καταστάσεις, κυρίως ως προς την κατεύθυνση εξάλειψης του -3 στην εφέσεων και μέσω των ΜΜΕ που ελέγχουν απειλούν ότι η ομάδα θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Επίσημη θέση, πάντως, δεν έχει εκφραστεί και το όλο ζήτημα εξελίσσεται σε ένα επικοινωνιακό τρικ του Παναθηναϊκού εν όψει της εκδίκασης της έφεσης.

Ο Παναθηναϊκός θα εκφράσει την επίσημη θέση του στην αυριανή συνέντευξη τύπου του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος μάλιστα δεν αποκλείεται να επιμείνει στην αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα.

Μόνο που αυτή την ώρα που μιλάμε το πρωτάθλημα έχει διακοπεί και δεν παίζει κανείς. Ακόμα και αποχώρηση να ανακοινώσει αύριο ο Αλαφούζος, δηλαδή, όταν ξαναρχίσει το πρωτάθλημα η απόφαση αυτή θα ανασταλεί και ο Παναθηναϊκός θα συμμετάσχει κανονικά. Και το λέμε αυτό για τους υγιώς σκεπτόμενους φίλους του Παναθηναϊκού που ίσως να έχουν ανησυχήσει με ολα αυτά που διαβάζουν και ακούν.

Να μην ανησυχούν, λοιπόν, οι φίλοι του Παναθηναϊκού. Πιο πιθανό είναι να αποχωρήσει ο Αλαφούζος από τον Παναθηναϊκό, παρά η ομάδα τους από το πρωτάθλημα.

Η λίστα ιστολογioν