O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Πρωταθλημα νεων Ο ΑΟ Χαλκίς στον τελικό ξανά


Με άνεση πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του πρωταθλήματος Νέων η ομάδα Νέων του Αο Χαλκίς και θα είναι ένας από τους φιναλίστ για δεύτερη συνεχή χρονιά (πέρσι είχε ηττηθεί στο γήπεδο Προκοπίου από την ΑΕ Ληλαντίου

Στον ημιτελικό που έγινε στο Προκόπι οι πιτσιρικάδες του ΑΟΧ ήταν σαρωτικοί και κέρδισαν 5-0 την ομάδα ΟΠΑ/ΑΟ Αιδηψού/ΠΑΟ Λιχάς.

Στο πρώτο ημίχρονο το σκορ είχε γίνει 3-0 από το ημίωρο με γκολ που πέτυχαν ο Ι. Σταμέλος (6'), ο Ν. Κουρτίδης (13΄) και ο Ν. Τόλης (27'). Στο Β' 40λεπτο, ο Ν. Λειβαδίτης (φωτο) αύξησε το δείκτη του σκορ σε 4-0 στο 62' και πέντε λεπτά αργότερα ο Θ. Μπασινάς ολοκλήρωσε τη νίκη-πρόκριση της ομάδας του.

Μία από τις πιθανές αντιπάλους του στον τελικό είναι η συμπολίτισσα Προποντίδα (την είχε αποκλείσει ο ΑΟΧ πέρσι στον ημιτελικό), η οποία περιμένει ακόμη τον αντίπαλό της στον ημιτελικό (θα διεξαχθεί πιθανότατα την Τετάρτη 13 Μαϊου), αφού δεν έχει γίνει ο προημιτελικός ανάμεσα στον ΑΙΟΛΟ/ΑΟ ΖΑΡΑΚΩΝ και την ΑΚΑΔΗΜΙΑ/ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (θα διεξαχθεί την Τετάρτη 6/5, ώρα 5.30 στο γηπ. Αγιου Λουκά).

Η λίστα ιστολογioν