O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Ούτε ο Μάντης Τειρεσίας...



Μαντείο των δελφών εκεί; Περιμένετε εσείς να σας δώσω παιχνίδια... Εσείς τι δίνετε φίλοι και φίλες μου; Λουφάξατε στην γωνιά σας και περιμένετε την αφεντομουτσουνάρα μου να βγάλει το φίδι από την τρύπα.

Τα σημαντικά είναι για αύριο διότι εγώ την Αγγλία εμπιστεύομαι περισσότερο. Και Σημερα  εχει ματσάρες σε όλες τις κατηγορίες! Αύριο λοιπόν τα καλά. Σήμερα τα πράγματα είναι σαν να; ψαρεύουμε σε βάλτο. Και να πιάσουμε ψάρι δεν θα τρώγετε. Αποδόσεις της πείνας! Θα σας πώ μερικά που εχουν τύχη και λίγο ζουμί...

Κωδικός 122 Σατορού -Οσέρ. Το διπλό πληρώνει 1.80.

Κωδικός 153. Σαντος Λαγκούνα - Λεόνες. Ο άσος πληρώνει 1.75.

Κωδικός 111. Σόνεν Χοφ - Οσνάμπρικ. Ο άσος πληρώνει 2.15.

Κωδικος 149. Κερετάρο -Τιγκρες. Ο άσος πληρώνει 2.45.

Ακόμη τύχη εχουν το διπλό της Μπιλμπάο με 1.90 στον κωδικο 143, το διπλό στον κωδικο 129 που πληρώνει 3.85, το χί στον κωδικο 139 που πληρώνει 3.10.

Πολύ πιθανο το διπλό στο 117 το οποίον θα ρισκάρω εγω να παίξω στα ζητούμενα. Πληρώνει 2.60 και το βλέπω κοντά στο να έρθει.

Αυτά τα ολίγα. Τώρα μάθημα. Ανοίξτε τα μάτια σας για να αποφεύγετε τις μπανανόφλουδες που σκοπίμως σας πετάει μπρός τα πόδια σας ο ΟΠΑΠ!

ΠΡΟΣΕΧΤΕ του κωδικούς που θα σας γράψω. Είναι παγίδες οι αποδόσεις και εντελώς παραπλανητικές. Στους κωδικούς 461 και 462 υπάρχουν δυο άσοι που πληρώνουν 1.15 και 1.25! Είναι ματς από την Χιλή. Τα διπλά πληρώνουν 10.0 και 7.75. Τα χί πληρώνουν 5.50 και 4.50 . Τα χι τα βλέπω πιο δυνατα να παίζουν, αλλά και τα διπλά επίσης. Σίγουρα έκαναν λάθος και σε λίγο θα πάω να τα παίξω.

Ακόμη από πού κι ως πού σας δίνουν φαβορί την Βιγιαρεάλ μέσα στο Σοσιεδάδ; Στα τελευταία 6 μάτς η Βιγιαρεάλ εχει 0 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες ! Εχει βάλει μόλις 1 γκόλ , και εχει ρουφίξει 6 τεμάχια !

Στο 396 κωδικο από πού κι ως πού η Φέγενορντ είναι φαβορί και το διπλό μεσα στο Γκρόνιγκεν πληρώνει μόλις 1.60; Εάν νομίζετε ότι η Γκρόνιγκεν είναι ο Φοίνικας Χρυσούπολης κάνετε λάθος.

Ακομη και η Αντερλεχτ έχει πολύ πιο δύσκολο μάτς με το θηρίο την Κορτράικ! Ούτε η Σέντ Ετιέν θα περάσει εύκολα με την Μονπελιέ, ούτε η Παρί με την φορμαρισμένη Λίλ. Αυτές είναι αποδόσεις της πλάκας! Απαγορεύεται να τις ακουμπλησουμε εκτος εάν κοντράρουμε κάποιο μάτς!

Αφού τελείωσε το μάθημα μπορείτε να αποχωρήσετε και να έρθετε αύριο για τα καλά ματς . Παντα παίζουμε με ζητούμενα . Από τα λιγότερα; που μπορούμε να παίξουμε και ανεβαίνουμε !

Καλή σας ημέρα. Το μάθημα ήταν δωρεάν, μια προσφορά από τις παστίλιες για "την τσέπη του άλλου"!

Δον Κουβάς

Η λίστα ιστολογioν