O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Στοίχημα με τις μπριζόλες στα κάρβουνα

Κατευθείαν στο ψητό

Κουπόνι για τρελούς το σημεερινό παίκτες διότι στα περισσότερα ματς η γκανιότα του ΟΠΑΠ είναι απαγορευτική για εμας τους παίκτες.


Κωδικός 335 Γιουβέντους - Λάτσιο. Εδώ μόνο το χί και το διπλό εχουν αξία. Φούλ φόρμα η Λάτσιο, γκόλ με την σέσουλα βάζει, άρα εχει πολύ μεγάλη τύχη. Το διπλό του 4.0 γλυκοκοιτάζω αλλά και το χί δεν θα με χαλάσει. Αλλωστε το Χ2 στην διπλή ευκαιρία πληρώνει 1.81! Εγω θα τα παίξω γεμάτα διοτι κυνηγώ τις αποδόσεις. Αυτό το μάτς δεν είναι σημερινό αλλά σας το δίνω από σήμερα διοτι υποπτεύομαι ότι το διπλό θα κατεβει.

Σήμερα Παρασκευή στον κωδικό 107 είναι η σύγκρουση των τυφλών. Η Σαν Πάουλι αντιμετωπίζει την πεθαμένη τον τελευταίο μήνα Νυρεμβέργη. Ο άσος πληρώνει 2.30 και τον παίρνουμε σαν κύριοι. Μια κατηγορία παίζει σήμερα η Κυρία Πάουλι!

Στο 116 κωδικο η Κλερμόν θέλει την νίκη και η Ορλεάν είναι το τέλειο θύμα. 2.10 πληρώνει ο άσος και τον αρπάζουμε γρήγορα!

Στο 145 σε ματς της Αργεντινής Εστουντιάντες-Ροζάριο θα πάμε με την πιο φορμαρισμένη ομάδα Την Ροζάριο. Το διπλό πληρώνει 2.75!

Τέταρτο μάτς θα πάρουμε τον άσο στο μάτς με κωδικό 124 Βαλβάικ-Φ.Κ.Αιντχόβεν. Φαβορί δίνει ο ΟΠΑΠ την φιλοξενούμενη με 1.45 για να τσιμπήσουν τα κορόιδα! Εμείς θα παίξουμε τον άσο του 4.75 ή την διπλή ευκαιρία στο 1Χ που πληρώνει το πλούσιο 2.17!

Ζητάμε τρία τέσσερα και χωρίς πολλαπλασιαστή στοιχίζει 1.25 ευρώ. Συνήθως δεν ζητάω παιχνίδια που είναι σε τριάδες, αλλά ο ΟΠΑΠ μας κάνει σχέδια σαν να μας λέει ότι δεν μας θέλει για πελάτες! Παιξτε το με πολλαπλασιαστή 3.

Ηδη εχω μελετίσει την Αγγλία καλά και το βραδυ αργα θα ανεβάσουμε τα αυριανά. Για οσους θελετε με λίγα λεφτα να πάτε για πολλά σας λέω ότι στο 112 το διπλο εχει τύχη, στο 123 το χί, στο 133 το διπλό, στο 138 το διπλό .

Καλο σας βραδυ και στο επανιδείν !

Δον Κουβάς

Η λίστα ιστολογioν