O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

ΑΕΚ -Ηρακλής 1-0

Ένα γκολ ήταν αρκετό για την ΑΕΚ

Άλλη μια κακή εμφάνιση για την ΑΕΚ που όμως κέρδισε τον Ηρακλή με 1-0 για την 6η αγωνιστική των play-off της Football League.


Το πρώτο ημίχρονο ανήκε δικαιωματικά στον Ηρακλή, ο οποίος έκανε πέντε φάσεις για γκολ με την Ένωση να μην τον απειλεί καθόλου.

Πρώτη φάση στο 5’ με τον Πασά από αριστερά να σουτάρει, και τον Βούρα να διώχνει σε κόρνερ. Στο 20’ η μεγάλη ευκαιρία την ομάδα του Ηρακλή, με την μπάλα μετά από κόντρα να στρώνεται στον Τσιλιανίδη ο οποίος είδε τον Βούρα να τον νικά και να του στερεί το γκολ.

Η πρώτη φάση για την ΑΕΚ ήρθε στο 38’ με τον Σοϊλέδη να εκτελεί το φάουλ, τον Χουάντερσον να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ με τον Γιόχανσον που έκανε το φάουλ να μην βλέπει κάρτα από τον Σιδηρόπουλο.

Το σκορ στο πρώτο ημίχρονο έμεινε στο 0-0 αφού στο 42’ το σουτ του Λουκίνα, βρήκε στον Κολοβέτσιο με την μπάλα να φεύγει ψηλά από τα δοκάρια του Βούρα.

Στην επανάληψη στο 61’ ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου βρήκε εφαρμογή, αφού η μπάλα στρώθηκε στον Ανάκογλου μετά από διώξιμο του Κυριακίδη εκείνος με διαγώνιο σουτ έγραψε το 1-0 για την Ένωση.

Μετά το γκολ οι δύο ευκαιρίες που σημάδεψαν το ματς ήταν στο 69’ το χαμένο τετ-α-τετ του Λουκίνα, και στο 73’ η άστοχη κεφαλιά του Πλατέλλα σε άδεια εστία.

Με την ΑΕΚ με την λήξη του ματς από τον Σιδηρόπουλο να πανηγυρίζει την μεγάλη επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία.       

ΑΕΚ (Δέλλας): Βούρας, Γεωργέας, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Ανάκογλου, Πλατέλλας, Γροντής (61’ Ντακόλ), Μπαρμπόσα (79’ Ζόριτς), Αραβίδης (87’ Κορδέρο).

Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Σαραμαντάς, Ιντζόγλου (85’ Αγγελούδης), Πουρτουλίδης, Λουκίνας, Τσιλιανίδης (67’ Τσιλιγκίρης), Κυριακίδης (67’ Ρομάνο).

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Στα άλλα ματς της 6ης αγωνιστικής, ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού Βόλου (45' Ανγκούλο), αλλά δύσκολα θα προλάβει τον Ηρακλή στνην 2η θέση, ενώ με το ίδιο σκορ νίκησε και η Λάρισα την Παναχαϊκή (38' Πίντο).  

Βαθμολογία (6 αγώνες) 

1. ΑΕΚ 25 
2. Ηρακλής 19 
3. Απόλλων Σμύρνης 10 
4. Λάρισα 9 
5. Ολυμπιακός Βόλου 4 
6. Παναχαϊκή 3 

Η λίστα ιστολογioν