O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Η ΕΠΟ θα διαγράψει την ΕΠΣΘ και τις ομάδες της Μαγνησίας


Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες,ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Γιώργος Γκιρτζίκης θα ανακοινώσει τη διενέργεια έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στην ομοσπονδία με θέμα τη διαγραφή της ΕΠΣ Θεσσαλίας από τα μητρώα της ΕΠΟ, λόγω της προσφυγής της στα πολιτικά δικαστήρια!


Είναι ξεκάθαρο, βέβαια, πως πρόθεση της ΕΠΟ είναι να ασκηθεί πίεση με αυτό τον τρόπο προς τον πρόεδρο της ΕΠΣ Θεσσαλίας κ. Αναστάσιο Μπατζιάκα,προκειμένου εκείνος να αποσύρει την προσφυγή του. 

Είναι σαφές πως σε μια τέτοια περίπτωση, θα υπάρξουν τρομακτικές αντιδράσεις από συλλόγους της Μαγνησίας όπως ο Ολυμπιακός Βόλου,η Νίκη Βόλου,ο Ρήγας Φεραίος και ο Πύρασος καθώς μαζί με την Ένωση στην οποία ανήκουν (ΕΠΣ Θεσσαλίας), πιθανόν να εξαφανιστούν και αυτοί από το χάρτη!

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Γιώργος Γκιρτζίκης, βρίσκεται στην Ελβετία για το ετήσιο συνέδριο της FIFA και παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις με το σκάνδαλο και τις συλλήψεις πολλών μελών της FIFA.
Με την επιστροφή του στην Αθήνα και αφού πρώτα ενημερώσει την UEFA για την προσφυγή της ΕΠΣΘ θα πράξει αναλόγως.  

Το καταστατικό και οι κανονισμοί της ΕΠΟ είναι απόλυτα σύμφωνα με αυτά της FIFA και της UEFA, σύμφωνα με τα οποία προβλέπεται η απαγόρευση προσφυγών στα πολιτικά δικαστήρια κατά Ομοσπονδιών για θέματα καταστατικού και κανονισμών και περιγράφονται και οι συνακόλουθες ποινές. 

Η ΕΠΟ θα εφαρμόσει τις διατάξεις του καταστατικού και των κανονισμών της καθώς και αυτών της FIFA και της UEFA.

Η λίστα ιστολογioν