O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: «ΔΕΝΕΙ» ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΜΕ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ!

12003264_563273513826792_2696147426445006484_n (2)
Μετά την απόκτηση (χθες) του Θοδωρή Μπριλάκη, ο Ηρακλής Ψαχνών προχώρησε σε ακόμα μία κίνηση, που «δένει» την «οπισθοφυλακή» του.
Πρόκειται για τον 25χρονο κεντρικό αμυντικόΛευτέρη Αθανασίου, που μέχρι πρότινος ανήκε στο δυναμικό του ιστορικού Ιωνικού.

Η ουσία είναι ότι η διοίκηση του Ηρακλή, κάνει πράξη τις …εξαγγελίες της για την ενίσχυση του ευβοϊκού συγκροτήματος, που την Κυριακή φιλοξενεί στα Ψαχνά τον ΑΟ Λεβάντε, σ’ ένα ματς, στο οποίο η νίκη κρίνεται …επιτακτική.
Το «παρών» στο κυριακάτικο παιχνίδι θα δώσει και ο Αθανασίου (αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού), που αναμένεται να συμπεριληφθεί στα πλάνα του προπονητή του «ημίθεου», Γιάννη Μωϋσιάδη.
Η ανακοίνωση των «πράσινων» για τον Αθανασίου αναφέρει: 
«Ο ΑΟ Ηρακλής Ψαχνών ανακοινώνει την απόκτηση του Λευτέρη Αθανασίου (με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο) από τον Ιωνικό. Ο Αθανασίου αγωνίζεται στην θέση του στόπερ και αναμένεται να είναι στα αγωνιστικά πλάνα του προπονητή μας Γιάννη Μωϋσιαδη, από αυτήν την Κυριακή, απέναντι στην ομάδα του ΑΟ Λεβάντε. Για την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με ταχύτητα, ακρίβεια και πάντα σε φιλικό κλίμα, ο ΑΟ Ηρακλής Ψαχνών ευχαριστεί την διοίκηση του Ιωνικού και εύχεται η ομάδα της Νίκαιας να βρεθεί γρήγορα στην κατηγορία που της αξίζει, την Α Εθνική»

Η λίστα ιστολογioν