O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Ανακοίνωση - διαμαρτυρία του Ο.Π. Αιδηψού για τη διαιτησί

Στο σημερινό παιχνίδι της ομάδος μας στην έδρα των Γιάλτρων θα θέλαμε να διαμαρτυρηθούμε για την διαιτησία του κ.Γκρινιάρη και των βοηθών του κ. Παυλάτου και κ. Καρβέλα.Συγκεκριμένα θεωρούμε αλλοίωση αποτελέσματος όταν στο πρώτο ημίχρονο δε δόθηκε ανατροπή υπέρ του  παίχτη μας Χασαναι που είχε βάλει πλάτη τους δύο αντιπάλους,έχοντας φάτσα την αντίπαλη εστία το χτύπημα ακούστηκε μέχρι τη "Χαλκίδα" όμως ο κ.Γκρινιάρης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι!

Επίσης σε αντίδραση ποδοσφαιριστή των Γιάλτρων που έριξε γροθιά στο στήθος του ποδοσφαιριστή μας Σουμπαση και πάλι ο κ.Παυλατος δε σήκωσε τη σημαία του και ο κ. Γκρινιάρης έδειξε μόνο την κίτρινη κάρτα! Δεν έχουμε ασχοληθεί με διαιτησίες όπως πέρυσι στο παιχνίδι ανόδου με τον Αρτεμησιακό που μας στέρησε μια χρονιά!
Κύριοι μην παίζεται με τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών. Δεν ζητάμε εύνοια απλώς σωστές διαιτησίες. Σκεφτείτε τα λεφτά που σας δίνουν οι ομάδες οπότε πρέπει να τα τιμάτε,αντιθέτως με τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που κάνουν το χόμπυ τους πράξη κάθε σαββατοκύριακο.
Ευχαριστούμε την Αναγέννηση Γιαλτρων για τη φιλοξενια.
Εκ της Ο.Π.Αιδηψού.

Η λίστα ιστολογioν