O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚ-ΤΡΙΑΔΑ 3-1

Βαθιά ανάσα για τον Ολυμπιακό Χαλκίδας η σπουδαία νίκη επί του ισχυρού Παντριαδικού στο ΄΄Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο΄΄ με 3-1.
Πολύ καλό και γρήγορο παιχνίδι από τις δύο ομάδες με σημαντικές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, αλλά περισσότερο αποτελεσματικοί οι ΄΄ερυθρόλευκοι΄΄ στο τελείωμα, οι οποίοι δίκαια πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο αγώνας από το ξεκίνημα πήρε ένα γρήγορο ρυθμό, με τον Ολυμπιακό να κυριαρχεί στο πρώτο εικοσάλεπτο, με ευκαιρίες αλλά και γκολ. Ο Παντριαδικός αντέδρασε στο υπόλοιπο διάστημα του πρώτου μέρους, όπου και ισοφάρισε τους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι οι ΄΄ερυθρόλευκοι΄΄ είχαν ιδανικό ξεκίνημα, ενώ η αντίδραση του Παντριαδικού σταμάτησε πάνω στον εξαιρετικό Σολογιάννη, για ν΄ ακολουθήσει το δοκάρι του Ελευθερίου και το τρίτο γκολ από τους γηπεδούχους, που έτσι ΄΄σφράγισαν΄΄ τη νίκη τους. Σπουδαία νίκη για τον Ολυμπιακό, η οποία συνοδεύτηκε από πολύ καλή απόδοση, αλλά και σωστή κυκλοφορία της μπάλας, απέναντι σ΄ ένα πολύ καλό αντίπαλο που στα ίσα διεκδίκησε το θετικό αποτέλεσμα, χωρίς όμως να τα καταφέρει στο τέλος.
ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ:
9′: Με πολλές πάσες άλλαξαν έξω από την περιοχή την μπάλα οι επιθετικοί του Ολυμπιακού με την τελευταία πάσα να βρίσκει σε θέση βολής τον Δάσκο, που έκανε κοντινό σουτ, αλλά σωτήρια έδιωξε με τα πόδια ο Μπασινάς.
15΄: Ο Μπαϊμπάκης ΄΄τρύπωσε΄΄ στην αμύνα του Παντριαδικού, έκλεψε την μπάλα στο γύρισμα και με πλασέ έκανε το 1-0.
26΄: Στο ΄΄παράθυρο΄΄ της εστίας του ο Σολογιάννης έδιωξε σε κόρνερ το πλασέ του Ρούσσου. Στην εξέλιξη της φάσης και μετά το κόρνερ, ο Καλοχωρίδης με κεφαλιά κέρδισε τους αμυντικούς και ισοφάρισε σε 1-1.
37΄: Θαυμάσια απόκρουση του Σολογιάννη στο ΄΄γάμα΄΄ του τέρματος σε βολέ σουτ του Γ. Χασάνδρα.
49΄: Από πλάγια ο Μπαϊμπάκης, έφτασε απέναντι στον Μπασινά και έστειλε με σουτ την μπάλα έξω από το δεξί δοκάρι.
56΄: Πάσα στην ΄΄πλάτη΄΄ της άμυνας του Αντωνόπουλου στον Σκριβάνο, που έφυγε ΄΄σαΐτα΄΄ και με πλασέ στη γωνία έκανε το 2-1.
72΄: Ο Σολογιάννης κράτησε το προβάδισμα για την ομάδα του, αποκρούωντας εξ επαφής σουτ του Τσούτση.
74΄: Νέα σώτηρια και φοβερή απόκρουση του Σολογιάννη σε κόρνερ, όταν σταμάτησε το σουτ του Κουιμτζίδη, που βγήκε μόνος απέναντι του.
76΄: Ο Σκριβάνος βρήκε στον κενό χώρο και εντός περιοχής τον Ελευθερίου, ο οποίος με σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.
82΄: Προσωπική μονομαχία σε τετ-α-τετ του Μπασινά με τον Σκριβάνο, που βρήκε νικητή τον πρώτο, που ακολούθησε στην ανάσα και τις προσποιήσεις τον αντίπαλο του, ως πλάγια της μεγάλης περιοχής και με τα πόδια έδιωξε σε κόρνερ.
86΄: Ο Σκριβάνος με χαμηλό κοντινό πλασέ στη γωνία του Μπασινά διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Παπακυριάκου και των βοηθών του Αργύρη και Αντωνίου. Στο 77΄ είδε την απευθείας κόκκινη απ΄ τον πάγκο του Παντριαδικού ο Σαρρής για διαμαρτυρία.
Ολυμπιακός Χαλκίδας (Ιωαννίδης-Τοκπασίδης): Σολογιάννης, Αγγελάτος Β., Τσιμπός, Αγγελάτος Γ., Αντωνόπουλος, Μουσάι, Τζάβρας, Δάσκος (78΄ Σταύρου), Μπαϊμπάκης (85΄ Ιωαννίδης), Σκριβάνος, Αντωνάτος (58΄ Ελευθερίου).
Παντριαδικός (Βογιατζής): Μπασινάς, Γκρινιάρης, Καραμπέτσος, Κουρούπης (88΄ Μπίρμπας), Πουρνής, Καλοχωρίδης, Χασάνδρας Γ., Σιαράπης (62΄ Χασάνδρας Δ.), Τσούτσης, Κουιμτζίδης, Ρούσσος (87΄ Παπακωνσταντίνου).

Η λίστα ιστολογioν