O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

ΔΡΟΣΙΑ-ΚΑΣΤΕΛΑ 4-2



Μεγαλη νίκη επί της Καστέλλας με 4-2, πετυχε η Δροσια και ανέβηκε στους 25 βαθμούς  Η νίκη των γηπεδούχων αποκτά πολύ μεγάλη σημασία  ενώ  στο 20΄ το σκορ ήταν 0-2. 
 Στο 2΄ο Μαντάς με σουτ έκανε το 0-1 και μόλις οι γηπεδούχοι άρχισαν να βρίσκουν τα πατήματα τους ο Λαφαζάνης με διπλή προσπάθεια πέτυχε το 0-2. Κομβικό για την εξέλιξη του αγώνα ήταν το 22 λεπτό. Ο Αναστασίου μάρκαρε αντικανονικά τον Αντωνιάδη μέσα στη περιοχή, ο Λάμπρου υπέδειξε τη παράβαση και ο Καραλής ευστόχησε από το σημείο του πενάλτι μειώνοντας σε 1-2 και βάζοντας την ομάδα του ξανά στο παιχνίδι.



Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του ημίχρονου καθώς στο 39΄   το σουτ του Μήτρου έδιωξε σε κόρνερ ο Οικονομίδης και στο 44΄ το σουτ του Αντωνιάδη πέρασε λίγο άουτ. Οι παίκτες της Δροσιας που από το 20΄και μετά ήταν οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 57΄ όταν ο Σεχάι με κεφαλιά μετά από σέντρα του Καραλή έκανε το 2-2. Η ομάδα τηςΔροσιας συνέχισε στον ίδιο ρυθμό για να φτάσει στην ολική ανατροπή και το πέτυχε στο 70΄μετά τη σέντρα του Νικολάου και τη κεφαλιά του Καραλή που νίκησε τον Ζενέλι για το 3-2.

5 λεπτά αργότερα το σουτ του Σεχάι πέρασε λίγο έξω από την εστία των φιλοξενούμενων, για να φτάσουμε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Λίφο με φοβερή ενέργεια υποδέχθηκε τη μπάλα έξω από τη περιοχή μπήκε μέσα και αφού πέρασε και έναν αντίπαλο, ξετίναξε τα δίχτυα του Ζενέλι διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.



ΑΠΚΟ Δροσιάς : Οικονομίδης, Τσούτης, Νικολάου, Μαντζούνης, Κηπιώτης (82΄Νιάφας), Καραλής, Σεχάι, Γ. Φρυγανάς (60΄Χ. Φρυγανάς), Λίφο (92΄Λάμπρου), Αντωνιάδης, Πατρινός

ΑΠΟ Καστέλλας : Ζενέλι, Αναστασίου (60΄Ταψής), Κεχαγιάς (75΄Σέγκος), Μακρής λ.τ(30΄Ταυρής), Ράζος, Μπασινάς, Σπανός, Τσούτσης, Λαφαζάνης, Μαντάς, Μήτρου

Η λίστα ιστολογioν