O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

A.O XAΛΚΙΣ-Α.Π.Ο ΚΑΝΑΡΗΣ 2-0



Μόνο το τρίποντο της νίκης κρατάει η Χαλκίδα από την συνάντηση με αντίπαλο τον Κανάρη Χίου για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας .
Η νίκη μετά από ένα πολύ καλό πρώτο εικοσάλεπτο στπ α ημίχρονο πρόσθεσε ακόμα τρεις βαθμούς στο ταμείο της ομάδας , στην προσπάθεια που κάνει για υψηλότερες βαθμολογικά θέσεις , που θα τις διώξουν το ακχος και θα της δώσουν σιγουριά για την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία , που είναι ο πρώτος στόχος.

Σε κάποια διαστήματα η ομάδα δείχνει ότι ψάχνει την απόλυτη χημεία στον αγωνιστικό χώρο ,κάτι που ακόμα δεν έχει συμβεί, με πολλούς νέους αλλά έμπειρους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ .
Ο χρόνος είναι ο καλύτερος »γιατρός» για αυτό , ώστε να γίνει το δέσιμο των παλαιών και νέων ποδοσφαιριστών που θα οδηγήσουν την ομάδα να εκπληρώσει τους φετινούς στόχους της.

Φάσεις και γκολ
14′ Ο Σταματάκος βγήκε στην πλάτη της άμυνας και απέναντι στον Κρουσουλούδη με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα , με τον αρμόδιο βοηθό αρκετά καθυστερημένα να σηκώνει το σημαιάκι για οφ-σάιντ
στο σκόρερ.
16′ Βολέ σουτ του Στασινόπολου βολέ από ύψος της περιοχής πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δικάρι του Κρουσουλούδη.
20′  Ο Σταματάκος με επέλαση από δεξιά μπήκε διαγώνια στην περιοχή σημάδεψε την αριστερή γωνία του Κρουσουλούδη που απλά είδε την μπάλα να φεύγει ξυστά άουτ.
22′ Από προσπάθεια του Βαλκάνου και από θέση αριστερά διαγώνια πάσα στην καρδιά της άμυνας και ο Σπανός με σουτ έκανε το 1-0 .
24′ Εντυπωσιακή επέμβαση του Κρουσουλούδη σε κόρνερ από βολέ του Ντελέκου.
25′ Πάλι από προσπάθεια του Βαλκάνου που μπήκε από αριστερά , έιχε κατάλληλη παράλληλη προς τα δοκάρια χαμηλή σέντρα και ο Σταματάκος από κοντά με πλασέ το 2-0.
28′ Σέντρα του Αχέιμαστου και κεφαλιά του Βαλκάνου από την μικρή περιοχή μόλις άουτ απο το δεξί δοκάρι .
64′ Θαυμάσια απόκρουση του Ντουμάνη σε σουτ από την περιοχή του Σελαλά
72′ Νέα επέμβαση του Ντουμάνη  σε βολέ  σουτ του Κροτσίδα μέσα από την περιοχή.
75′ Πάσα του Βαλκάνου χαμηλά στο δεύτερο δοκάρι γυριστό εν κινήσει του Σπανού λίγο πάνω από την οριζόντια δοκό .
82′ Προσπάθεια του Ντελέκου από αριστερά με διαγώνια σέντρα στην περιοχή και το σουτ του Σεχολάρι , έπιασε ο  Κρουσουλούδης

Πολύ καλό το τρίο των διαιτητών Μπακογιάννη , Τσολακίδη , Μητροπούλου του Σ.Δ. Αθηνών.

ΑΟ Χαλκίς(Σεροπιάν): Ντουμάνης, Αχείμαστος(70’Σικαλιάς), Τσατσαρής, Καραμπάς, Τσούπρος, Στασινόπουλος Ελ., Σταματάκος(55′ Σεχολάρι), Βαλκάνος(78’Κόσουτιτς), Σπανός, Ντελέκος Στασινόπουλος Δ.

Κανάρης Νενήτων Χίου(Παπαδόπουλος):Κρουσουλούδης, Βαιτέρλης(76’Χριστοφή), Χριστόπουλος(55’Χρουσάκης), Γρίγος, Πουλάκης, Λέσι(52′ Κροτσίδας), Σαμπάνης, Χριστουλής, Ντάμπος, Σελαλάς, Σεζένια.

Η λίστα ιστολογioν