O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Κυριακή 10 Απριλίου 2016

AΣΤΕΡΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στέψη για τον πρωταθλητή Αστέρα Βατώντα χθες στο γήπεδο του με παρούσα την ηγεσία της Επσε και τους Χρήστο Φεφέκο Επίτιμο Πρόεδρο και Κώστα Κώστα Αναγνωστάκη από τον ΔΟΑΠΠΕΧ.
Ο Αστέρας επιστρέφει στην Α’ κατηγορία και σίγουρα πλέον το στοίχημα είναι για αυτόν αν θα παραμείνει και θα ξαναγίνει η ομάδα του παρελθόντος που είχε φτάσει μέχρι το Εθνικό Ερασιτεχνικό.

Μετά τον αγώνα και την στέψη του πρωταθλητή η διοίκηση  έκανε το τραπέζι σε ταβέρνα του χωριού με καλεσμένους το Δ.Σ της ΕΠΣΕ σύσσωμη την ομάδα και τους προπονητές και τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε του νομού μας.
Για την ιστορία η ομάδα του Βατωντα επικράτησε με σκορ 3-1 της αξιόμαχης Προποντίδας του Τάκη Ακριτίδη με τέρματα των Μιχαιλίδη , Γιαννουκάκο, και Ντρέκα  ενώ για την Προποντίδα που προηγήθηκε στο σκορ τον γκολ πέτυχε ο Τσακόγιας.
Έτσι λοιπόν ολοκληρώθηκε το χρονικό της επιστροφής του Αστέρα Βατώντα στην Α’ ΕΠΣΕ 13 χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση στην πρώτη τη τάξη κατηγορία του νομού μας, κάνοντας ένα αξιοζήλευτο πρωτάθλημα με συγκομιδή 70 βαθμών, έχοντάς στο ενεργητικό του δύο μόλις ήττες από ΑΕ Χαλκίδας και Προποντίδα και μόλις μία ισοπαλία.

Η λίστα ιστολογioν