O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΛΥΜΠΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ 2-1




Μεγάλη ψυχική δύναμη έδειξαν οι  παίκτες του Ολύμπου απέναντι στην ομάδα του Βατώντα που δεν μετουσίωσε σε γκολ τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν και στο τέλος την ...πλήρωσε με ήττα (2-1) από τη γηπεδούχο ομάδα του Γυμνού.
Την πρώτη καλή ευκαιρία στον αγώνα την έχασε ο Ολυμπος στο 29'. Ο Βαγγέλης Ρουμπής βρέθηκε μόνος απέναντι στον Ντελέκο, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων έκανε θαυμάσια επέμβαση και απέτρεψε το γκολ.


Αμέσως μετά ο Βατώντας προηγήθηκε στο σκορ, όταν ο τερματοφύλακας του Ολύμπου Κεφαλάς και ο Αντώνης Ρουμπής δεν εκτίμησαν σωστά τη σέντρα που έγινε μέσα στα καρέ της ομάδας τους και συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα να φθάσει η μπάλα στον Γούναρη, ο οποίος με τη σειρά του τροφοδότησε τον Γιαννουκάκο κι αυτός έστειλε την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία των αντιπάλων γράφοντας το 0-1.
Από εκείνο το σημείο οι του Αστέρα πήραν τα ηνία του αγώνα και στην επανάληψη έγιναν πιο επιθετικοί, αλλά δεν μπόρεσαν να βάλουν τις βάσεις για το τρίποντο σε δυο ανεπανάληπτα τετ-α-τετ του Κούκουρα και του Δεληγιώργη, οι οποίοι νικήθηκαν από το 17χρονο γκολκίπερ Πέτρο Γιαννούλη, ο οποίος στο μεταξύ είχε αντικαταστήσει τον Κεφαλά, λόγω τραυματισμού.
Οι γηπεδούχοι εξαπέλυσαν στα τελευταία 20 λεπτά την αντεπίθεσή τους και αποδείχθηκαν ...ψυχάρες.
Στο 72' ο Ντελέκος για δεύτερη φορά απέκρουσε σωτήρια απέναντι στον Κηρύκο, αλλά  ο τερματοφύλακας του Βατώντα έγινε μετά ο μοιραίος της ομάδας του σε δύο φάσεις από στημένα, όπου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα και αυτή κατέληξε σε αντιπάλους που δεν ...χαρίστηκαν.
Στη μία ισοφάρισε (1-1) ο Βαγγέλης Ρουμπής (80') και στην άλλη, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων (93'), ο Ηλίας Αργύρης ...τα έφερε όλα τούμπα στο Γυμνό (έκανε το 2-1), με τον Ολυμπο να παίρνει το πρώτο του τρίποντο απέναντι στο Βατώντα, ο οποίος είχε την ατυχία να κάνει τρεις αναγκαστικές αλλαγές (Γούναρης, Κικίδης, Χρυσός), ενώ απουσίαζε λόγω τραυματισμού και ο επιθετικός του Μιχαηλίδης.

Διαιτήτευσε ο Γιώργος Σέγκος με βοηθούς τους Κωνστάντιο, Ρουμπή
.
ΟΛΥΜΠΟΣ (Ευ. Σταματούκος): Κεφαλάς (46' Γιαννούλης), Ε. Κιούσης (69' Μπαρώτας), Σακκής, Α. Ρουμπής, Ξουρής, Η. Αργύρης, Ντούρμας, Κηρύκος, Ε. Ρουμπής, Κοτρογιάννης (63' Σταματούκος), Σ. Αργύρης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ (Ευ. Ζέρβας): Ντελέκος, Ντούκα, Κικίδης (73' Κούκουρας), Γούναρης (61' Σκούρος), Ξιφαράς, Κατσαούνης, Δεληγιώργης, Χανσανλάρι, Χρυσός (69' Τσώκος), Γιαννουκάκος, Νεσίμι

http://www.egnomi.gr

Η λίστα ιστολογioν