O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΥΛΙΔΑ-ΚΑΣΤΕΛΛΑ 3-1

http://dinataathlitika.gr/wp-content/uploads/2016/09/DSC_0044-2.jpg
Το ...εκρηκτικό ξεκίνημα της Αυλίδας στο σημερινό παιχνίδι με την Καστέλλα ήταν αυτό που της χάρισε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Η Καστέλλα έχασε μία μεγάλη ευκαιρία στο 3' με τον Γκίκα, αλλά στη συνέχεια η Αυλίδα ανέβασε στροφές κι εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τον παράγοντα έδρα, σημειώνοντας μέχρι το 20' δύο ...καθοριστικά γκολ. 
Οι γηπεδούχοι λοιπόν πίεσαν τους φιλοξενούμενους και στο 5' ο Ελευθερίου μπήκε στην περιοχή και έκανε το 1-0

Η Αυλίδα έψαξε και δεύτερο γκολ και το ...βρήκε στο 17'.
Ο Βαρσαμάς ξεχύθηκε στην αντεπίθεση σούταρε, αλλά ο Κηρόπουλος απέκρουσε.
Στην επαναφορά της μπάλας όμως, ο ίδιος παίκτης με πλασέ έκανε το 2-0 και έβαλε για τα καλά την ομάδα του στη θέση του οδηγού.
Λίγα λεπτά αργότερα μάλιστα, οι Κηρόπουλος και Βαρσαμάς έγιναν πρωταγωνιστές σε ακόμα μία φάση για την Αυλίδα, αλλά αυτή τη φορά ο γκολκίπερ της Καστέλλας κατέβασε τα ρολά. 
Η Καστέλλα προσπάθησε να αντιδράσει και ξαναμπήκε στο ματς λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου (45').
Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν φάουλ με τον Τζαμήχα, ελάχιστα εκατοστά έξω από την γραμμή της περιοχής και ο Ανδρέας Μήτρου με τεχνικό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βασιλείου μειώνοντας σε 2-1.
Η Καστέλλα ανέβηκε ψυχολογικά ενόψει ...β' ημιχρόνου, αλλά προσγειώθηκε ...ανώμαλα με τη συμπλήρωση του 61ου λεπτού, καθώς η Αυλίδα φύλαγε στη φαρέτρα της και ...τρίτο γκολ.
Συγκεκριμένα, από σέντρα του Βαρσαμά, ο Καλοχωρίδης αιφνιδίασε την  άμυνα και με ...εξ' επαφής σουτ έκανε το 3-1, σκορ το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Παπαποστόλου.
Αυλίδα (Ταυταρίδης): Βασιλείου, Τζαφέρος, Βισβίνης, Καρλατήρας, Δουρδουβέλας, Κάκιος, Στέργκου (71′ Χιούσκα), Καλοχωρίδης (85′ Μπαϊμπάκης), Κουτσαυλής Π., Βαρσαμάς (90’+2′ Λεοντάρης), Ελευθερίου.
Καστέλλα (Κιαπέκος): Κηρόπουλος, Βότσης, Καρβελάς (58′ Κεχαγιάς), Κουτσαυλής Χ., Νταλιάνης, Μπασινάς, Γκίκας (84′ Μπασκάκης), Τσούτσης, Πεσχίρας, Τζαμίχας (78′ Ζήσης), Μήτρου.


Η λίστα ιστολογioν