O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Ατρόμητος-βασιλικών-Βυζάντιο 3-0

Με 3-0 επικράτησε σήμερα ο Ατρόμητος Βασιλικών στην έδρα του, του Βυζαντίου Νέου Πύργου για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας Εύβοιας, σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι το «καθάρισαν» από το πρώτο μέρος, όπου σημειώθηκαν και τα τρία τέρματα της αναμέτρησης.

Ο Ατρόμητος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα είναι την υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων απειλώντας τακτικά την αντίπαλη άμυνα, απέναντι σε ένα Βυζάντιο που αν και φάνηκε να πατά μπάλα μέσα στο γήπεδο κατά διαστήματα ακόμη ψάχνει να βρει τα «πατήματά» του στην κατηγορία, μην έχοντας μετά από πέντε αγώνες στο πρωτάθλημα κάνει βαθμολογικό «σεφτέ».
Φάσεις και γκολ
1’ Ο Μιχαλόπουλος πλάσαρε μέσα από την περιοχή, όμως ο Θάνος κατάφερε και έδιωξε σε κόρνερ.
4’ 1-0 ΓΚΟΛ για τον Ατρόμητο: Ο Μιχαλόπουλος Γ. κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του στην περιοχή από τον Αρσενόπουλο, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Σταματούλας. Η φάση αμφισβητείται έντονα από τους φιλοξενούμενους που θεωρούν ότι ο αμυντικός βρήκε καθαρά μπάλα.
27’ Ο Χουβαρδάς Δ. βγήκε σχεδόν τετ – α – τετ με τον τερματοφύλακα των Βασιλικών πλάσαρε όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.
29’ ο Λαδογιάννης σούταρε μέσα απ’ την περιοχή, οι αμυντικοί όμως του Βυζαντίου έδιωξαν πριν η μπάλα περάσει την τελική γραμμή.
44’ 2-0 ΓΚΟΛ για τον Ατρόμητο: Ο Ρουσόδημος με πλασέ μέσα απ’ την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων.
45’ 3-0 ΓΚΟΛ για τον Ατρόμητο: Ο Λαδογιάννης μπήκε στην περιοχή σούταρε και έστειλε τη μπάλα για τρίτη φορά στα δίχτυα.
51’ Δυνατό διαγώνιο σουτ από το Λαδογιάννη η μπάλα πέρασε άουτ.
70’ Ο Μιχαλόπουλο Μ. πήρε τη μπάλα στην περιοχή σούταρε, αυτή βρήκε στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Θάνου και τελικά οι αμυντικοί του Βυζαντίου έδιωξαν σε κόρνερ.
Διαιτητής: Καρβελάς Βοηθοί: Κασομούλης – Λιαγκάκης
Ατρόμητος Βασιλικών (Κολονιώτης): Αντωνίου Μ., Μιχαλόπουλος Μ., Τσελίκας, Δήμου, Θεοχάρης, Σταματούλας (71’ Δούκας), Καρατζάς (73’ Πετσάλης), Αντωνίου Δ. (46’ Ηλιοδρομίτης Τ.), Ρουσόδημος, Λαδογιάννης, Μιχαλόπουλος Γ.
Βυζάντιο Ν. Πύργου (Ζουπανιώτης Δ.): Θάνος, Χαλβατζής, Κομποθανάσης, Αρσενόπουλος, Μουσέτης, Στεφανής (34’ Αλμπάνης), Μεγκεγκάι (46’ Ζουπανιώτης Σ.), Χουβαρδάς Π., Μπραχιματάι, Φενερίδης (30’ Αρετσίνης), Χουβαρδάς Δ.

Η λίστα ιστολογioν