O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται…

toutziar1
ΤΖΟΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΤΖΙΑΡΑΚΗΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΑΓΩΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ
Δύο παίκτες της Κύμης θα βρεθούν αύριο απέναντι στην πρώην ομάδα τους και σίγουρα για εκείνους η συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει κάποιες ιδιαιτερότητες.
Ο λόγος για τον Βαγγέλη Τζόλο και το Σταύρο Τουτζιαράκη που στο παρελθόν έχουν αγωνιστεί με τη φανέλα της “Ενωσης” και οι οποίοι μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

Βαγγ.Τζόλος:’Έχω συναισθηματικό δέσιμο με την Α.Ε.Κ.”

“Πήγα στην ΑΕΚ μικρό παιδί το 2000 και έμεινα εκεί ως το 2013, οπότε είναι εύλογο να υπάρχει έντονο
%cf%84%ce%b6%ce%bf%ce%bb%ce%bf%cf%82
συναισθηματικό δέσιμο. Είναι η πρώτη φορά που θα την αντιμετωπίσω στην Α1, είχα παίξει αντίπαλος της και στην Α2 με τον Φιλαθλητικό την σεζόν 2013/14, αλλά νομίζω ότι κάθε φορά που θα επίκειται ματς εναντίον της ΑΕΚ θα είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για εμένα. Όταν όμως μπαίνουμε στο παρκέ όλα αυτά μένουν στο πίσω μέρος του μυαλού και την αντιμετωπίζω όπως κάθε αντίπαλο, αγωνιζόμενος πάντα για την νίκη της ομάδας μου. Είναι γνωστό ότι τα προηγούμενα χρόνια η ΑΕΚ έζησε δύσκολες στιγμές, αλλά πλέον έχουν μπει στην ομάδα άνθρωποι που την νοιάζονται και που θέλουν να προσφέρουν, τουλάχιστον αυτό δείχνουν οι μέχρι τώρα κινήσεις τους. Εύχομαι να καταφέρουν να διατηρήσουν την ΑΕΚ σε υψηλό επίπεδο, γιατί αυτό πραγματικά της αρμόζει βάσει της ιστορίας της. Εμείς προερχόμαστε από μια σημαντική νίκη απέναντι στον Κόροιβο, που συνοδεύτηκε μάλιστα από πολύ καλή εμφάνιση. Θέλουμε τώρα να δώσουμε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο το έργο μας, αλλά όλη την εβδομάδα δουλέψαμε πολύ και πιστεύω ότι είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για αυτό το παιχνίδι”.


Στ.Τουτζιαράκης:’Δέθηκα με την Α.Ε.Κ. και τον κόσμο της

Αγωνίστηκα με την φανέλα της ΑΕΚ την σεζόν 2009/10 στην Α1. Τότε οι συνθήκες ήταν πολύ διαφορετικές από 
%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%bd%cf%84%ce%b6%ce%b9%ce%b1
τώρα, ήταν σαφώς δυσκολότερες. Δέθηκα όμως με την ομάδα και με τον κόσμο της και έχω κρατήσει μόνο τις καλές αναμνήσεις από εκείνη την εποχή. Για αυτόν το λόγο χαίρομαι πραγματικά που βλέπω ότι η ΑΕΚ έχει επιστρέψει στον σωστό δρόμο και ανήκει πλέον ξανά τις μεγάλες δυνάμεις του ελληνικού μπάσκετ. Από την μεριά μας, εμείς προπονηθήκαμε σκληρά αυτήν την εβδομάδα και είμαστε αισιόδοξοι για αυτό το ματς. Γνωρίζουμε πολύ καλά τα δυνατά στοιχεία του αντιπάλου μας και έχουμε επικεντρωθεί στο πως θα καταφέρουμε να τα αντιμετωπίσουμε. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο, αλλά όταν παίζουμε στην έδρα μας οφείλουμε να έχουμε πάντα στόχο την νίκη, ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο αντίπαλος”.

Η λίστα ιστολογioν