O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ μεταγραφή έκπληξη

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ: Θα χορεύει σάμπα με την απόκτηση Βραζιλιάνου επιθετικού
Σε μία μεταγραφή έκπληξη προχώρησε η ομάδα του Λήλα Βασιλικού. Η ομάδα της Εύβοιας απέκτησε Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή. Πρόκειται για τον Ροντρίγκο Σέζαρ Μπαρμπόσα Ντα Σίλβα, γεννημένος στις 29 Μαρτίου 1988 και προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Απόλλων Καλαμάτας στη Μεσσηνία.
Ο Ροντρίγκο είναι μεσοεπιθετικός και ξεκίνησε την καριέρα του από την Ατλέτικο Παραναένσε.
 
Το 2008 ήρθε στην Ελλάδα και φόρεσε τη φανέλα του Θρασύβουλου έχοντας 11 συμμετοχές και 1 γκολ.
 
Το 2009 πήγε στον Άρη Βούλας (28 συμ. - 7 γκολ) και την αμέσως επόμενη σεζόν στη Μινωϊκή (11 συμ. - 3 γκολ).
 
Το 2011 γύρισε στην πατρίδα του τη Βραζιλία και έπαιξε με τη φανέλα της Serrano, της Sao Jose, της Porto-SC, της Potengi, της Conilon, της Macae, πριν επιστρέψει για δεύτερη φορά στην Potengi το 2015.
 
Την ίδια σεζόν πήρε την απόφαση να ξαναμπεί στο αεροπλάνο και να πατήσει ξανά ελληνικό έδαφος για λογαριασμό του κρητικού συλλόγου Γόρτυς, όπου έπαιξε σε 23 ματς και σημείωσε 8 γκολ.
 
Πέρυσι πήγε στον Απόλλωνα Καλαμάτας (14 συμ. - 2 γκολ) και εδώ και λίγες ώρες αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Λήλα Βασιλικού. 
 
Πήρε και Ογκνιάνοβ
 
Ο Λήλας που επιχειρεί ρελάνς στην τελική ευθεία της μεταγραφική περιόδου, πλην του Βραζιλιάνου Ροντρίγκο απέκτησε και τον Βούλγαρο Μόμτσιλ Ογκνιάνοβ (γεν. στις 3/9/1989), ο οποίος πέρσι αγωνιζόταν με τη φανέλα του ΑΟ Κοσκίνων.  

http://www.egnomi.gr/

Η λίστα ιστολογioν