O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Ζέεφελντ ξανά για… 11η χρονιά

Ζέεφελντ ξανά για… 11η χρονιά
Το ανακάλυψε; Το ήξερε; Όπως και να ‘χει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ήταν αυτός που έδειξε στον χάρτη το αυστριακό χωριό Ζέεφελντ. Και από το 1998 έχει καθιερωθεί για τους «ερυθρόλευκους». Φέτος θα είναι η 11η φορά που ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει την προετοιμασία του από το Ζέεφελντ. Κοντά στα σύνορα με την Γερμανία (2,5 ώρες από το Μόναχο), αποτελεί τουριστικό θέρετρο (κυρίως το χειμώνα) αλλά και παράδεισο δροσιάς για αρκετές ομάδες. 


Για την ώρα είναι ήδη εδώ η Μπούρσασπορ του Φερνάντο Μπελούτσι (και του Ραφίκ Τζεμπούρ;) και από την Τετάρτη θ’ αρχίσει τις προπονήσεις του και ο Ολυμπιακός. Το ξενοδοχείο που διαμένει η ομάδα προσφέρει τα πάντα στους «ερυθρόλευκους» αλλά και το αθλητικό κέντρο όπου θα προπονούνται πρωί και απόγευμα. Οσο για τις συνθήκες; Εξαιρετικές για τους αθλητές (μάξιμουμ θερμοκρασία 22 βαθμούς), χάλια για τους εκπροσώπους του Τύπου που ακολουθούν την προετοιμασία. 

Εκτός όμως από τις εξαιρετικές συνθήκες που προσφέρει το Ζέεφελντ, είναι και γούρι. Βλέπετε τα προηγούμενα χρόνια δύο προπονητές χάλασαν το… σερί. Ο Εβαλντ Λίνεν που πήγε την ομάδα στο Μπαντ Βερισχόφεν (έφυγε στην κυριολεξία βράδυ) και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ που πήγε τον Ολυμπιακό στο Ακενκιρχ… 

Η λίστα ιστολογioν