O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Ευρωμπάσκετ 2013 χωρίς αστέρες!

Ενάμισι μήνα πριν την έναρξη του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας και οι μεγάλοι απόντες είναι πλέον ένα από τα χαρακτηριστικά της διοργάνωσης που κάνουν τους Σλοβένους να τρέμουν την αποτυχία εν μέχω οικονομικής κρίσης.

Πολλά τα αστέρια που θα απουσιάσουν. Τα μεγαλύτερα...; Νοβίτσκι, Ναβάρο, Π. Γκαζόλ, Κιριλένκο, Ιμπάκα, Κριάπα, Κέιμαν...



Από κει και πέρα η Ελλάδα δεν θα έχει τον ΝΒΑερ Κουφό και παίζεται η συμμετοχή του Καλάθη, η Γεωργία δεν θα έχει τον Πατσούλια, η Τουρκία τον Καντέρ και λογικά τον Τούρκογλου, η Λιθουανία τους Καουκένας, Γιασικεβίτσιους, Γιασάιτις, Γιανκούνας, Σονγκάιλα, η Γαλλία τους Τουριάφ, Τραορέ, Σεραφίν, Νοά, Γκομπέρ.

Η Ισπανία δεν θα έχει τον Ρέγες, η Σερβία τους Μάτσβαν, Ερτσέγκ, Σαβάνοβιτς, Βελίτσκοβιτς, ενώ κάνει αγώνα δρόμου ο Τεόντοσιτς, η Ρωσία δεν θα έχει και τον Καούν, η Ουκρανία τον Πεσέροφ, η Σλοβενία τον Έραζεμ Λόρμπεκ και τον Ούντριχ, η Ιταλία τον Γκαλινάρι, η Κροατία τους Πόποβιτς, Πλάνινιτς, Μπάρατς, η Λετονία τον Μπέρτανς της Παρτιζάν, τα Σκόπια τον Γκετσέφσκι ενώ παίζεται των Άντιτς, Σαμαρτζίσκι και η Γερμανία και τον Όλμπρεχτ.

Τέλος είτε με την Ισπανία είτε με το Μαυροβούνιο θα απουσιάσει ο Μίροτιτς. Kαι τέλος... Όσο και να πρέπει άπαντες να το αποδεχθούν... Ευρωμπάσκετ χωρίς Διαμαντίδης είναι φαγητό χωρίς αλλάτι.

Μένει να ανακοινωθούν και οι λίστες Ουκρανίας, Τσεχίας, Μεγάλης Βρεττανίας, ενώ μέχρι τις τελικές 12άδες είναι δεδομένοι ότι θα υπάρχουν διαροές.

Η λίστα ιστολογioν