O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Λυκογιάννης και Σουμπίνιο


Δύο παίκτες δανεικούς από τον Ολυμπιακό στοχεύει να αποκτήσει ο Άρης. Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο Σουμπίνιο και τον Μπάμπη Λυκογιάννη, οι οποίοι βρίσκονται πολύ κοντά στο να συμφωνήσουν με τους Θεσσαλονικείς...


Ο Λυκογιάννης βρίσκεται αυτή την στιγμή με τον Ολυμπιακό στο Ζέεφελντ και σύμφωνα με πληροφορίες αποδέχτηκε την πρόταση του Άρη και εκτός απροόπτου εντός των ημερών θα ολοκληρωθεί αυτή η μετακίνηση.

Από την άλλη ο Σουμπίνιο θα έρθει κατά πάσα πιθανότητα «πακέτο» με τον Γιώργο Σαρρή από τον Ατρόμητο, φυσικά και οι δύο ως δανεικοί.  Εναλλακτική λύση για τους κιτρινόμαυτους αποτελεί και ο Ουντότζι, ο οποίος περιμένει το σήμα των κιτρίνων για να μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη.

Η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της στο Πράβετς και τα μαντάτα για τους Παπαζαχαρία και Παπαστεριανό φαίνονται ιδιαιτέρως ευχάριστα, αφού άλλαξαν τα μέχρι στιγμής δεδομένα και βρίσκονται πολύ κοντά στο να συνεχίσουν στον Άρη και την επόμενη σεζόν.

Εκτός από τα μεταγραφικά και τις ανανεώσεις, ο πρόεδρος Ηλιάδης ήρθε και σε οριστική συμφωνία με τους Καστίγιο, Ντίκο και Φατί για τον διακανονισμό των οφειλομένων δίνοντας έτσι σημαντικές ανάσες στα οικονομικά της ΠΑΕ Άρης.  

Η λίστα ιστολογioν