O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Εν αναμονή Καράσκο και αμυντικός


Στον ΟΦΗ θέλουν ένα ακόμη κεντρικό αμυντικό για να συμπληρώσουν την τετράδα της άμυνας, την ώρα που περιμένουν τον Καράσκο στο Ηράκλειο για να υπογράψει...


Ο ΟΦΗ ήδη έχει τους Σβασίγια, Τριποτσέρη, Κουρδάκη για τις θέσεις των στόπερ και μελετούν τις προτεινόμενες λύσεις, αναζητώντας μια ακόμη καλή επιλογή. Πληροφορίες κάνουν λόγο για μια καλή περίπτωση παίκτη από την Κύπρο, την οποία επεξεργάζεται με προσοχή αλλά και μια σχετική μυστικότητα ο Παύλος Δερμιτζάκης. Πρόκειται για έμπειρο στόπερ που αγωνίζεται σε δυνατή Κυπριακή ομάδα και είναι πολύ πιθανό να μείνει ελεύθερος. Στην περίπτωση αυτή, ο ΟΦΗ θα κυνηγήσει δυνατά την περίπτωση αυτή, για να κλείσει τις μεταγραφικές του επιλογές, στην αμυντική γραμμή.

Ανοιχτό, παραμένει ακόμη το θέμα του Αργεντινού επιθετικού Καράσκο, τον οποίο θέλει να εντάξει στο δυναμικό του ο ΟΦΗ. Ο παίκτης με δηλώσεις του σε Αργεντίνικα ΜΜΕ έχει προαναγγείλει την μεταγραφή του στον ΟΦΗ και ο παίκτης αναμένεται στο Ηράκλειο για να κλείσει το θέμα.

Όσο για τις αποχωρήσεις παικτών, μετά την επιστροφή της κρητικής ομάδας από την Ολλανδία, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, θα ακολουθήσουν και άλλες. Ενώ παραμένει ακόμη ανοιχτό το τι θα γίνει με τον Θανάση Παπάζογλου, ο οποίος συνεχίζει να αναζητάει μια καλή μεταγραφή, αλλά δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΟΦΗ.

Η λίστα ιστολογioν