O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Ήττα από Ανόρθωση

Θέλουν πολύ δουλειά οι πράσινοι
Την ήττα με 2-0 από την Ανόρθωση γνώρισε ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους...


Οι «πράσινοι» μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι, αλλά η κυπριακή ομάδα έδειξε πολύ πιο έτοιμο και δεν άργησε να επιβάλει τον ρυθμό της.  Στο 49 ο Άντιτς με αμφισβητούμενο πέναλτι για χέρι του Δώνη άνοιξε το σκορ για την Ανόρθωση και ο Θεοδώρου στο 75' διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Το ντεμπούτο του στο τριφύλλι έκανε ο Μέντες Ντα Σίλβα που αγωνίστηκε και στο κέντρο της άμυνας.

Ο Ορέστης Καρνέζης έσωσε ουκ ολίγες φορές την εστία του Παναθηναϊκού και κράτησε ουσιαστικά το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του ενός δύσκολου αγώνα και σίγουρα προβλημάτισαν έντονα τον Έλληνα προπονητή που βλέπει πως έχει πολλή δουλειά μπροστά του στη συνέχεια της προετοιμασίας για να μπορέσει να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο.  
  
Ανόρθωση: Βαλβέρδε, Άντιτς, Παβίσεβιτς, Αλέξα, Οχαγιόν (84’ Αβραάμ), Μαραγκός (73’ Θεοδώρου), Γκριγκαλασβίλι (46’ Κολαούτι), Λαϊφης (88’ Λοϊζίδης), Φοφανά, Γκαλαμάζ (86’ Οικονόμου), Οκκάς.

Παναθηναϊκός: Καρνέζης (64’ Αναγνωστόπουλος), Ρισβάνης (64’ Μέντες), Ααράμπ, Αναστασόπουλος, Χουχούμης (46’ Σπυρόπουλος), Λαγός, Ζέκα (46’ Δώνης), Σταματάκης, Μουζακίτης (46’ Ντίνας), Μπαϊράμι (46’ Κουσίδης), Γιαννιτσάνης.

Η λίστα ιστολογioν