O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Πλήγμα με Μπαϊκαρά


Δεν θα γλιτώσει τελικά το χειρουργείο ο Ντενίζ Μπαικαρά. Ο Τούρκος μέσος από την αρχή της προετοιμασίας αισθανόταν πόνους στην κοιλιακούς και απείχε από το πρόγραμμα της προετοιμασίας....


Ο Μπαϊκαρά ακολούθησε συντηρητική αγωγή, αλλά δεν άντεξε, κι έτσι πήρε την απόφαση να χειρουργηθεί. Κατόπιν τούτου μετέβη με το ιατρικό επιτελείο στο Μόναχο για να εξεταστεί από ειδικό γιατρό, αλλά τα νέα ήταν άσχημα, αφού ο παίκτης αναμένεται να λείψει περίπου 2 μήνες, και σε συνδιασμό με την έλλειψη προετοιμασίας που θα έχει, το διάστημα μεγαλώνει. Ο Άκης Μάντζιος είναι υποχρεωμένος τώρα να βρεί λύσεις για την θέση του Τούρκου.

Κατά τ' άλλα ανακοινώθηκε και επίσημα ο Εμπό απο τη Μαρσέιγ, απ' όπου και έμεινε ελεύθερος...

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ  

Χθες πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση για το νέο πρωτάθλημα. Ο πρόεδρος του Πανθρακικόυ Δημήτρης Τζελέπης δήλωσε: «Εύχομαι να έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπως πέρσι. Μπορεί να μην είχε το θέαμα αλλά ήταν πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό. Το πρόγραμμα για εμάς είναι με εκτός έδρας παιχνίδια στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Πέρσι σπάσαμε μια παράδοση και εύχομαι και φέτος να είναι θετικό το αποτέλεσμα. Μετά έχουμε το κλασσικό ντέρμπι με την Ξάνθη. 
Ήταν μια όμορφη βραδιά και εκδήλωση. Σαν Πανθρακικός βλέπουμε την κλήρωση περισσότερο σαν προγραμματισμό για τα ταξίδια που έχουμε να κάνουμε παρά σαν κάτι άλλο, αφού όλοι με όλους θα παίξουμε. Εύχομαι καλή πορεία να έχει η ομάδα μας».

Η λίστα ιστολογioν