O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Τζόρβας διετίας στον Απόλλωνα!

Τζόρβας διετίας στον Απόλλωνα!
Ακόμα ένα μεταγραφικό «μπαμ» πραγματοποίησε στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού ο Απόλλωνας, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτησή του διεθνούς πορτιέρο, Αλέξανδρου Τζόρβα για δυο χρόνια.


Μία από τις εκπλήξεις στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού έκανε τη Δευτέρα (8/7) ο Απόλλων. Η «ελαφρά ταξιαρχία» που επέστρεψε στα σαλόνια μετά από 13 χρόνια απουσίας, ανακοίνωσε την απόκτησή του Αλέξανδρου Τζόρβα.
Ο διεθνής πορτιέρο συναντήθηκε τη Δευτέρα (8/7) με τον μεγαλομέτοχο του Απόλλωνα, Σταμάτη Βελλή. Οι δυο άνδρες συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας. Το ραντεβού έγινε σε εξαιρετικό κλίμα με τον ιδιοκτήτη της «ελαφράς ταξιαρχίας» να κάνει την υπέρβαση και στο οικονομικό με αποτέλεσμα οι δυο πλευρές να δώσουν τα χέρια, να ανακοινώνεται η μεταγραφή με τον παίκτη να επιστρέφει στα πάτρια εδάφη μετά από δυο χρόνια περιπλάνησης σε Παλέρμο και Τζένοα και μόλις 12 συμμετοχές.
Ετσι ο Τζόρβας επιστρέφει στην Ελλάδα! Συμφώνησε για δυο χρόνια σε μία ομάδα με βλέψεις γρήγορης παραμονής, όπου θα ΄χει θέση βασικού έχοντας την ευκαιρία να διεκδικήσει με αξιώσεις την επιστροφή του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα:
«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει τη συμφωνία για την υπογραφή συμβολαίου διετούς διάρκειας, με τον 31χρονο διεθνή τερματοφύλακα Αλέξανδρο Τζόρβα, ο οποίος κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην ιταλική, Τζένοα».

Η λίστα ιστολογioν