O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Από τη μύγα ξίγκι...

Στο 90’ χάλασε χθες (8/7) η τριάδα μας (με το τρίτο γκολ της Λάχτι), όμως όπως έχουμε ξαναπεί, αυτές τις αδιάφορες στοιχηματικά μέρες ούτε λυπόμαστε ούτε πανηγυρίζουμε με την κατάληξη των προτάσεων.

Έξι ματς για σήμερα (09/06) και ο κάθε παίκτης προσπαθεί να βγάλει από τη μύγα ξίγκι. Το ίδιο κάνουμε και εμείς για να βρούμε μια πιθανή τριάδα. Πρώτα παίρνουμε τον άσο της Μίκα Ασταράτ επί της Ρούνταρ Πλιέβλια, επειδή είναι το μοναδικό σημείο της ημέρας που έχει πάρει πάνω του αρκετά γερό ποντάρισμα για τα δεδομένα της εποχής. Πρόκειται για ρεβάνς πρώτου προκριματικού Γιουρόπα Λιγκ. Το πρώτο ματς είχε λήξει 1-0 υπέρ των Μαυροβούνιων και τώρα οι Αρμένιοι φουλάρουν για ανατροπή.
Ρεβάνς υπάρχει και στον ημιτελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες με την Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε να συγκρούεται με την Ολύμπια Ασουνσιόν. Οι Παραγουανοί (Ολύμπια) είχαν κερδίσει 2-0 την προηγούμενη εβδομάδα και τώρα οι Κολομβιανοί ετοιμάζουν την αντεπίθεσή τους, μην έχοντας κάτι να χάσουν. Πολλά γκολ; Γιατί όχι; Προσθέστε και το under στο Λίμερικ – Μπρέι, γιατί έχει ενδιαφέρουσα απόδοση. Κατά τ’ άλλα, καμία από τις ομάδες δεν φημίζεται για τη σταθερότητά της στο ιρλανδικό πρωτάθλημα.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Μίκα – Ρούνταρ 1
Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε – Ολύμπια Ασουνσιόν Over
Λίμερικ - Μπρέι Under
ΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
Μίκα – Ρούνταρ 1

Η λίστα ιστολογioν