O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Ναπολεόνι: «Πρώτος στόχος οι όμιλοι του Γιουρόπα»

ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΝΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΤΑΛΟΣ ΑΣΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ

Απόλυτα ικανοποιημένος από την επιλογή του να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του διαδρομή στον Ατρόμητοι εμφανίζεται ο Στέφανο Ναπολεόνι. Ο Ιταλός άσος επεσήμανε πως πρωταρχικός στόχος της ομάδας του Περιστερίου είναι η συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και εν συνεχεία η προσπάθεια διατήρησης των κεκτημένων στο πρωτάθλημα (3η θέση) ή και ακόμη ψηλότερα.
«Κάθε μέρα που περνά καταλαβαίνω ότι από κάθε άποψη, πήρα την καλύτερη απόφαση, επιλέγοντας τον Ατρόμητο. Άλλωστε, μου δίνει τη δυνατότητα να παίζω κάθε χρόνο σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις» δήλωσε αρχικά μιλώντας στην εφημερίδα «Goal».
Σχετικά με την παρουσία του κόσμου στο τελευταίο ματς της περασμένης σεζόν απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, ανέφερε: «Από την εξέδρα περιμένουμε πολλά. Απέδειξαν ότι αν θέλουν, μπορούν να γεμίζουν άνετα το γήπεδο. Αυτή η εικόνα ήταν πολύ ωραία και θέλουμε να τη βλέπουμε σε κάθε παιχνίδι στο Περιστέρι, αλλά και όσοι έχουν τη δυνατότητα να μας ακολουθούν σε κάθε ματς. Ξέρουμε ότι ο κόσμος περιμένει από μας καλό ποδόσφαιρο, όπως κάναμε στα τελευταία παιχνίδια. Αυτό επιθυμούμε και εμείς, αλλά όχι μόνο στο τέλος, αλλά σε όλη τη χρονιά και σε όλους τους στόχους. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε διάρκεια και καλή απόδοση και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και στο κύπελλο και στο Γιουρόπα Λιγκ».
Επίσης, αναφορικά με τους στόχους της ομάδας, συμπλήρωσε: «Ο Ατρόμητος προέρχεται από μία πολύ καλή χρονιά, τερματίζοντας στην 3η θέση. Οπότε πρέπει να την διατηρήσουμε ή να φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά. Βεβαίως, ο πρώτος στόχος είναι να περάσουμε στους ομίλους. Είναι σημαντικό να το καταφέρουμε για τον σύλλογο, για εμάς τους παίκτες και για τον κόσμο μας».
Όσο για τις μεταγραφικές κινήσεις των Περιστεριωτών, υπογράμμισε: «Έγιναν καλές μεταγραφές από την ομάδα και οι παίκτες που ήρθαν αναμένεται να βοηθήσουν ακόμα περισσότερο την προσπάθεια σε όλες τις διοργανώσεις. Τα υπόλοιπα θα φανούν στο γήπεδο».

Η λίστα ιστολογioν