O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

«Ερυθρόλευκη» μάχη για Σαβιόλα!

«Ερυθρόλευκη» μάχη για Σαβιόλα!
Η αποχώρηση του Ραφίκ Τζιμπούρ είναι δεδομένη, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» δεν πρόκειται να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια. Ήδη έχει γίνει η προεργασία για να καλυφθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το -σημαντικό- κενό που θα αφήσει η αποχώρηση του «τρομοκράτη», με τη σχετική λίστα να περιλαμβάνει αρκετά σημαντικά ονόματα.


Εκείνο που αναμφίβολα ξεχωρίζει και που όπως όλα δείχνουν αποτελεί την πρώτη επιλογή των νταμπλούχων Ελλάδας, δεν είναι άλλο από τον Χαβιέρ Σαβιόλα. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έχει μείνει ελεύθερος από τη Μάλαγα, ωστόσο η περίπτωσή του κάθε άλλο παρά εύκολη είναι. Εκτός από το έντονο ενδιαφέρον της Ιντερνασιονάλ του Πόρτο Αλέγκρε, προέκυψε κι εκείνο της αγγλικής ΚΠΡ, γεγονός που αναμφίβολα θέτει σημαντικά εμπόδια στο ενδεχόμενο deal.
Την ίδια στιγμή άλλωστε ο 31χρονος στράικερ που μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην κορυφή της επίθεσης, όσο και στα άκρα κάτι το οποίο ζητάνε οι Πειραιώτες από τον επιθετικό που ψάχνουν, έχει κασέ κοντά στα 2,5 εκατ. ευρώ/ Το συγκεκριμένο γεγονός πάντως δεν φαίνεται να... πτοεί την ομάδα του μεγάλου λιμανιού, που σύμφωνα με το «Goal» είναι να διατεθειμένη να τα παλέψει μέχρι τέλους και προσπαθεί να βρει τη «χρυσή τομή» για την απόκτησή του.

Η λίστα ιστολογioν