O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Αϊσάλ σε Μαρινάκη: «Πάρε τον Ελμάντερ»!

elmanter-477
Την ίδια στιγμή που οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Ολυμπιακό να ασχολείται με την περίπτωση απόκτησης του Αργεντινού Χαβιέρ Σαβιόλα για να καλύψει τα κενό του Ράφικ Τζιμπούρ, οι Τούρκοι δίνουν μια διαφορετική διάσταση στο θέμα απόκτησης σέντερ-φορ από τους Πειραιώτες.


Συγκεκριμένα σε δημοσιεύματα τους αναφέρουν ότι ο πρόεδρος τηςΓαλατάσαραϊ, Ουνάλ Αϊσάλ πρότεινε σε συνάντηση που είχε με τονΒαγγέλη Μαρινάκη να αποκτήσει ο Ολυμπιακός τον Σουηδό επιθετικό της ομάδας του, Γιόχαν Ελμάντερ.

Το όνομα του Ελμάντερ «παίζει» έντονα τις τελευταίες μέρες για τους Πειραιώτες, οι οποίοι δεν έχουν κάνει προς το παρών κάποια ουσιαστική κίνηση για να τον αποκτήσουν.

Ο Ελμάντερ είναι ένας επιθετικός υψηλής κλάσης, ο οποίος όμως δεν υπολογίζεται από την Γαλατά λόγω της παρουσίας του Ντρογκμπά. Κατόπιν τούτου η Γαλατά ψάχνει ομάδα να τον παραχωρήσει και για αυτό τον πρότεινε στον Ολυμπιακό ειδικά από την στιγμή που ο πρόεδρος της διατηρεί άψογες σχέσεις με τον Μαρινάκη.

Βέβαια για να προχωρήσει η υπόθεση, Ελμάντερ, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει ο τρόπος που θα μπορέσουν οι «ερυθρόλευκοι» να αποκτήσουν τα δικαιώματα του Σουηδού για τον οποίο, όπως αναφέρονται στα ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός έχει πρόθεση να του προσφέρει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 1,8 εκατ. ευρώ.

Επί της ουσίας οι Πειραιώτες έχουν διάθεση να δώσει χρήματα στον παίκτη, αλλά όχι στη Γαλατά και ελπίζουν να ξεπεράσουν αυτό το εμπόδιο, ποντάροντας στις καλές σχέσεις που έχουν οι δυο ομάδες μετά την συνεργασία τους στις μεταγραφές των Άλμπερτ Ριέρα και τον Καζίμ-Ρίτσαρντς.

Σε κάθε περίπτωση ο Ολυμπιακός δείχνει διάθεση να προχωρήσει στην απόκτηση ενός μεγάλου ονόματος για να καλύψει το κενό του Τζιμπούρ!
 

Η λίστα ιστολογioν