O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Πελέ υπό προϋποθέσεις

Πελέ υπό προϋποθέσεις
Ο Πορτογάλος χαφ αναχώρησε για την πατρίδα του, αλλά θα βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Εργοτέλη, καθώς η περίπτωσή του ενδιαφέρε

Ήταν κάτι περισσότερο από αρκετά αυτά που είδε το τεχνικό επιτελείο του Εργοτέλη από τον Πελέ σε μια προπόνηση και δυο φιλικά. Αναφερθήκαμε σε αυτό αναλυτικά. Και τονίσαμε ότι το βιογραφικό και η ηλικία του παίκτη δεν τον εντάσσουν σε καμία περίπτωση στην κατηγορία των «υπό δοκιμή». Περισσότερο την τωρινή του κατάσταση ήθελαν να δουν στον Εργοτέλη, καθώς η πορεία του από μικρή ηλικία αποδεικνύει ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή με ποιότητα.
Η συναναστροφή των δυο πλευρών έστω και για τρεις ημέρες ήταν αρκετή για να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του. Η τεχνική ηγεσία αποφάσισε ότι τον θέλει και σε συνεργασία με τη διοίκηση όρισαν τις προϋποθέσεις που έκριναν απαραίτητες για να προχωρήσει η υπόθεση (χρήματα, διάρκεια συμβολαίου, συμμετοχές κλπ). Ο Πελέ ενημερώθηκε για τις προϋποθέσεις αυτές και αναχώρησε για την Πορτογαλία, ώστε να σκεφτεί και να απαντήσει ή να αντιπροτείνει. Η ιστορία Πελέ, λοιπόν, παραμένει ανοιχτή για τον Εργοτέλη και θα ξεκαθαρίσει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έως το τέλος της εβδομάδας.
www.cretesports.

Η λίστα ιστολογioν