O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Φέτελ : Όλα είναι ανοιχτά … ακόμα !

 
Ο Sebastian Vettel δεν παραιτήθηκε ακόμα από το κυνήγι του 5ου συνεχόμενου πρωταθλήματος παρά την κυριαρχία της Mercedes .
Ο Vettel έχει πάρει μόλις ένα βάθρο μέχρι στιγμής φέτος , το οποίο ήταν στο GP της Μαλαισίας ενώ στο GP της Κίνας το περασμένο Σαββατοκύριακο , τερμάτισε πέμπτος και πάλι με πολύ καλύτερες επιδόσεις από το νέο team mate του , Daniel Ricciardo ,με τον Vettel να βρίσκεται στην 5η θέση της κατάταξης με 33 βαθμούς δηλαδή 46 πίσω από τον πρωτοπόρο Nico Rosberg.

« Σίγουρα δεν είναι εύκολο – σίγουρα δεν είναι ένας περίπατος στο πάρκο, καθώς δεν μπορούμε ακόμα να πλησιάσουμε τη Mercedes , » δήλωσε ο Vettel στο επίσημο site της F1 όταν ρωτήθηκε πώς βλέπει τις πιθανότητές του πρωταθλήματος μετά τους  πρώτους τέσσερις αγώνες .
«Και πάλι, η σεζόν δεν έχει τελειώσει – τουλάχιστον δεν το έχω ακούσει ότι ακόμα – . Έχουμε μακρύ δρόμο μπροστά μας και όλα είναι εφικτά » πρόσθεσε . « Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ένα καλό αυτοκίνητο , και τώρα πρέπει να εργαστούμε για τις αναβαθμίσεις και να τις εφαρμόσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να βεβαιωθούμε ότι θα έχουμε περισσότερη δύναμη από το κινητήρα . »
Εν τω μεταξύ Vettel επανέλαβε ότι ο ίδιος ακόμα δεν αισθάνεται ένα με την RB10 : «Δεν είμαι ακόμα εκεί πού θέλω να είμαι , και θα μπορούσα να πω ότι «παλεύω» με το αυτοκίνητο », συνέχισε . « Είναι μια συνεχής διαδικασία . Μερικές φορές αισθάνομαι ότι κάνουμε ένα βήμα προς τα εμπρός , αλλά στη συνέχεια και ένα πίσω πάλι . «
Ενώ έκλεισε λέγοντας :«Ας ελπίσουμε ότι θα είμαστε σε θέση να κάνουμε κάποια βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση στους επόμενους αγώνες »

Η λίστα ιστολογioν