Pages

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΠΑΝΤΕΛΗΣ «Πρέπει να συνεχίσουμε με ψηλά το κεφάλι»


Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου Νίκος Παντελής υποστήριξε πως παρά τα προβλήματα τραυματισμών και τιμωριών που έχει «δεν χρειάζεται να κλαίμε. Θα καλύψουμε τις απουσίες εκ των έσω». Παράλληλα, υπογράμμισε ότι δεν είναι ικανοποιημένος από το ισόπαλο (0-0) αποτέλεσμα κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών και πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν εκμεταλλεύθηκαν το καλό τους πρώτο ημίχρονο. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Παντέλης στη συνέντευξη Τύπου: 

«Σήμερα για εμάς το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Όσο προχωρά το πρωτάθλημα έπρεπε να κερδίσουμε αυτά τα παιχνίδια στο γήπεδο μας. Σε δύο μέρη θα χωρίσω το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε μια ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και αυτή ήταν ο Ολυμπιακός. Είχαμε ευκαιρίες όπως αυτή με τον Ιωάννου. Στο δεύτερο έπεσε ο ρυθμός, κουράστηκαν οι ποδοσφαιριστές, είχαμε δύο αναγκαστικές αλλαγές, αλλάξαμε το σύστημα βάλαμε τον Γκούρμα, αλλά δεν τα καταφέραμε. 

Σίγουρα δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Έχει ακόμα τρία παιχνίδια, κανείς δεν έχει βγει ακόμα και είμαστε υποχρεωμένοι και τα τρία παιχνίδια να πάμε να τα χτυπήσουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε με ψηλά το κεφάλι και πιστεύω ότι στο τέλος θα χαμογελάσουμε».
Για την κούραση των ποδοσφαιριστών του στο δεύτερο μέρος: «Υπάρχουν τρεις τέσσερις ποδοσφαιριστές που παίζουν με προβλήματα τραυματισμών. Είναι παίκτες που παίζουν σε καίριες θέσεις που δεν μπορούμε να τους αλλάξουμε. Ο ρυθμός πέφτει πάρα πολύ. Με αυτές τις καιρικές συνθήκες μετράει και η ηλικία. Έχουμε και τραυματισμούς σε κάθε ματς, που διαφοροποιούν τα σχέδια μας. Νομίζω όμως ότι το παιχνίδι δεν κερδήθηκε στο πρώτο ημίχρονο».

Για το γεγονός ότι τραυματίστηκε ο Μελίσσης και συμπλήρωσε επτά κίτρινες ο Αρβανίτης: «Εγώ σαν προπονητής ζω με αυτά τα προβλήματα. Θα κοιτάξουμε ο Αρβανίτης να μην παίξει στα δυο επόμενα παιχνίδια γιατί δεν έχουμε άλλα στόπερ. Ο Μελίσσης έχει πρόβλημα στον προσαγωγό. Εκ των έσω θα καλύψουμε τα προβλήματα. Μακάρι να είχαμε όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση μας. Δεν χρειάζεται όμως να κλαίμε. Θα καλύψουμε τις απουσίες εκ των έσω».

Ο Στάθης Ρόκας είπε: «Το μόνο που θα πω είναι ότι σε μία συνέντευξη που είχα ξαναέρθει, είχα πει ότι όσοι αγαπάνε αυτή την ομάδα, θα πρέπει στα δύσκολα να το δείξουν. Έχουν μείνει τρία παιχνίδια για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι σε δύσκολη βαθμολογική κατάσταση. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Ολυμπιακός δεν αξίζει να είναι στη Football League. Έχουμε ζήσει άλλες στιγμές εδώ και ξέρουμε που αξίζει να είμαστε. Ολοι μαζί ενωμένοι πρέπει να συνεχίσουμε γιατί δεν αξίζει στον Ολυμπιακό Βόλου να βρίσκεται στη Football League. Με σκληρή δουλειά και όλοι μαζί να πάμε τον Ολυμπιακό εκεί που του αξίζει».