O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

: «Θα προχωρήσουμε αν πάμε καλά κόντρα στην Ελλάδα»

«Θα προχωρήσουμε αν πάμε καλά κόντρα στην Ελλάδα»
Σε ικανοποιητική κατάσταση βρίσκεται η Κολομβία ενόψει της πρεμιέρας του τρίτου ομίλου του Μουντιάλ κόντρα στην Ελλάδα, όπως δήλωσε ο προπονητής της, Χοσέ Νέστορ Πέκερμαν. Επίσης, έθεσε το μεταξύ μας παιχνίδι ως το κρισιμότερο για την πορεία της ομάδας του στο θεσμό.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Κολομβιανών τόνισε πως σκοπός του τεχνικού επιτελείου είναι να ετοιμάσει κατάλληλα τους παίκτες τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά για το παιχνίδι με αντίπαλο τη «γαλανόλευκη».

«Στη Βραζιλία πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να μη σκεπτόμαστε μόνο τα γκολ. Έχουμε να δώσουμε τρία αμφίρροπα ματς. Πιστεύω πως θα προχωρήσουμε αν τα πάμε καλά στο πρώτο ματς. Είμαι βέβαιος ότι θα βελτιωθούμε πολύ στο Μουντιάλ», συμπλήρωσε ο 64χρονος προπονητής.
Έπειτα, ο Πέκερμαν σχολίασε τη φιλική νίκη της Κολομβίας (3-0) επί της Ιορδανίας: «Σπάνια αντιμετωπίζουμε αντιπάλους από την Ασία. Η Ιορδανία έκανε καλό παιχνίδι και έδειξε την αξία της αφού έφθασε προ των πυλών του Μουντιάλ πριν αποκλειστεί στα μπαράζ από την Ουρουγουάη, έχει προοδεύσει πολύ και ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς που έχουμε να αντιμετωπίσουμε αντιπάλους από την Ασία και την Αφρική στον όμιλο μας».



Η λίστα ιστολογioν