O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Σ ΤΟΥ ΑΟΝΑ


Θα θέλαμε σαν Δ.Σ. και σαν πρόεδρος του Α.Ο.Ν.Α για άλλη μια φορά να διευκρινίσουμε ορισμένα θέματα, για το τι συνέβη στον μεταξύ μας αγώνα, ώστε το φίλαθλο κοινό, και οι τηλεθεατές σας να ‘χουν πλήρη εικόνα των συμβάντων και ολόκληρη την αλήθεια. Γιατί η μισή αλήθεια όπως ακούστηκε είναι χειρότερη και από το ψέμα.

Καταρχήν θα θέλαμε να ζητήσουμε άλλη μια φορά την ειλικρινή μας συγνώμη για τα γεγονότα που γίνανε 15 λεπτάμετά την λήξη του αγώνα , μεταξύ των παικτών των ομάδων μας,αλλά το χειρότερο και την συμμετοχή ορισμένων “ανεγκέφαλων” αγνώστων που κανείς μας δεν ξέρει  πως βρέθηκαν εντος του αγωνιστικού χώρου ( μεγάλες ευθύνες της αστυνομίας και των υπαλλήλων του δημοτικού σταδίου) . Οι παίκτες μας παρέμεναν στον αγωνιστικό χώρο για την απονομή του κυπέλου του πρωταθλήματος , οι δε του Οπουντιου για να πανηγυρίσουν με  τους οπαδούςτους, και το “κακό” έγινε χωρίς να προμηνύεται τίποτε γι’ αυτό! Αυτό φαίνεται και απο τις δηλώσεις μετά το τέλος το αγώνα του προπονητή του οπουντιου που δίνει συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την φιλοξενία και για τον σωστό αγώνα που διεξήχθη. Άλλο αν μετάέγινανόσαέγιναν.
Ας τα πάρουμε από την αρχή! Είμαστε μια νέαδιοίκηση που αναλάβαμε τον Α.Ο.Ν.Α όχι μόνο για να κάνουμεπρωταθλητισμόαλλά για να ξαναφέρουμε τον κόσμο και τις οικογένειες στο γήπεδο, σε συνθήκες ποδοσφαιρικής άμιλλας και πλήρους φιλοξενίας προς τους αντιπάλους (τα όποια και καταφέραμε). Κανείς μα κανείς δεν μπορεί να πει το παραμικρό για την φιλοξενία, και το ήθος της διοίκησης μας στο πρωτάθλημα , το κύπελλο αλλά και τα μπαράζ με Βελούχι και Παρνασσό.
Ας έρθουμελοιπόν στον αγώνα με τον Οπούντιο.Αντί για 200-300 φιλάθλους είχαμε να διαχειριστούμε για 1ηφορά 1000 φιλάθλουςδικούς μας και 300 του Οπούντιου, σ’ ένα γήπεδο χωρητικότητας της 1 και μόνηςεξέδρας 800 θέσεων . Σοφά σκεπτόμενοι και με την συναίνεση της αστυνομίας δώσαμε τον χώρο του μπάσκετ πίσω από την 1 εστία του γηπέδου μας, στους φιλοξενούμενους , όπου προσφέραμε την πλήρη ασφάλεια τους, χώρος τουαλέτας και για οτιδήποτε χρειάζοντανείχαν την βοήθεια της διοίκησης μας Αντιπρόεδρου :Χρυσού Ευάγγελου! Τους δόθηκαν καρέκλες για τους μεγάλους σε ηλικία νώ δεχθήκαμε να περάσουν οι νεώτεροι τα τύμπανατου ς και τους πυρσούς ( βεγγαλικά) με τα όποιαπανηγύρισαν για την άνοδο τους χωρίς το παραμικρό πρόβλημα!
Το ίδιο και στα αποδυτήρια , άψογη φιλοξενία και παροχή στην ομάδα του Οπουντιου ότι είχεανάγκη ( μπορούν να το επιβεβαιώσουν οι ίδιοι , ο παρατηρητής και η αστυνομία).
Μετά τα γεγονότα που έλαβαν χώρα ένα τέταρτο (ξαναλέω)μετά την λήξη του αγώνα και την άνοδο στην Γ’  εθνική του Οπούντιου. Πάλι στα αποδυτήρια οι παίκτες του Μαρτίνου δεν είχαν το παραμικρόπρόβλημα, τους δώσαμε ότι μας ζήτησαν και οι παράγοντες τους και οι οι παίκτες τους και αποχώρησαν χωρίς κανένα περαιτέρω πρόβλημα με το λεωφορείο  τους πανηγυρίζονταςμέσα σε αυτό την άνοδο τους.Εγώ δε ως πρόεδρος συνομιλούσαμέχρι και την αποχώρηση του από το γήπεδο μας με τον πρόεδρο του οπουντιου για να τον συνοδέψω, και να επισκεφτούμε τον άτυχοποδοσφαιριστή του στο νοσοκομείο ( που είχεπάει για προληπτικούς λογούς) . Αργά το βράδυ ο αντιπρόεδρος του Μαρτίνου και Στάθης και με τον προπονητή του οπουντιου ζητώντας τους για λαλη μ ια φορά συγγνώμη και  εξέφρασε την επιθυμία για  να επισκέπτη τον άτυχοποδοσφαιριστή στο νοσοκομείοκάτι που έγινε δεκτό! Την επομένη του αγώνα η διοίκηση του Α.ΟΝ.Α μη θέλοντας να κρυφτεί πίσω από τις όποιες ευθύνες της, έβγαλε μια ανακοίνωση για τα γεγονότα και μόνο που τόσο σκληρή εναντίον της δεν θα έβγαζεούτε ο χειρότεροςεχθρός της . Μόνο και μόνο από την ευαισθησία της για το άθλημα, την υγεία των ποδοσφαιριστών για το φίλαθλοκοινό και στο τέλος για την ομάδα μας που δεν ξανα ‘χει ζήσει τέτοιες στιγμές αλλά ούτε θέλει να τις ξαναζήσει!
Αυτό λοιπόν είναι το επόμενο μας βήμα να μην ξαναζήσουμετέτοιεςστιγμές και σε αυτό είμαστε όλοι υπεύθυνοι (ΕΠΣΕ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΦΙΛΑΘΛΟΙ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ-ΠΑΙΚΤΕΣ με την σειρά που τους αναφέρω και ας μην κρυβόμαστε).
Τέλος ζητάμε για άλλη μια φορά την ειλικρινήσυγγνώμη μας από όλου όσους θίχτηκαν από τα γεγονότα! Και είμαστεανοιχτοί για 1 συνάντηση με όποιον πραγματικά ενδιαφέρεται να μην ξαναζήσουμετέτοιεςστιγμές!

                                      Ευχαριστώ
                ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ

Η λίστα ιστολογioν