O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Ξεκίνησε ο Ηρακλής Ψαχνών


Ο  Ηρακλής Ψαχνών ξεκίνησε την προετοιμασία του, ενόψει Football League.υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή της ομάδας Γιώργου Κούτση.
 
Από το περσινό ρόστερ το παρόν έδωσαν οι Χρήστος Πατσατζόγλου, Βασίλης Πατσατζόγλου, Μπακομήτρος, Παλαιολόγος, Τσιμόντζι και ο τερματοφύλακας Αγγελόπουλος.

Τα νέα πρόσωπα ήταν ο Ράντι, ο οποίος πέρυσι έκανε φανταστική σεζόν με τα χρώματα του Φωκικού, οι Γκανέζοι Μεντί και  Αγιάρνα, ο Κώστας Φλίγκος, ο Ευθύμης Κοτίτσας, ο Κώστας Στρατομήτρος και ο Θοδωρής Παπαδόπουλος. Από την προπόνηση απουσίασε ο Σουλειμάν Φουλάχ καθώς έχασε το αεροπλάνο.
 
Ο Ηρακλής θα μεταβεί για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας -λογικά- στα 3-5 πηγάδια, για δέκα ημέρες (παίζει σαν σενάριο και το Πήλιο), ενώ έχει κλείσει σίγουρα -για την ώρα- ένα φιλικό παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό.

Επιπλέον, μάλλον δεν θα χαλάσει η …παράδοση και η ομάδα της Εύβοιας αρχές Σεπτέμβρη θα παίξει με τον Παναθηναϊκό στα Ψαχνά, ενώ γίνονται προσπάθειες και για τη διεξαγωγή ενός φιλικού αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας!

Να σημειωθεί δε, ότι η ΠΑΕ Ηρακλής βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τον λαοφιλή σύλλογο της Μακεδονίας για τον δανεισμό τουλάχιστον δύο παικτών. Μάλιστα ο Κώστας Γκαλούφας επιβεβαίωσε ότι ο Ηρακλής Ψαχνών ενδιαφέρεται για τον γκολκίπερ των Θεσσαλονικέων Νίκο Μελισσά, ωστόσο όπως είπε «είναι δύσκολη περίπτωση, γιατί τον υπολογίζει ο Αναστασιάδης».

Ο Ηρακλής τα επόμενα 24ωρα θα κινηθεί σίγουρα για την απόκτηση ενός φορ, ενός εξτρέμ και δύο παικτών που αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή.

Η λίστα ιστολογioν