O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Και επίσημα φροντιστής στην Ακαδημία ο Κώστας Ντάλας




Η Βράβευσή του από τον κ. Παπακωνσταντίνου
Εκτός από μεταγραφές ποδοσφαιριστών και μετακινήσεις προπονητών γίνονται και μεταγραφές παραγόντων και φροντιστών. Και επίσημα πλέον ο μέχρι πρότινος φροντιστής της Α.Ε. Ιστιαίας Κώστας Ντάλας θα παρέχει τις υπηρεσίες του ως φροντιστής στον Π.Σ. Ιστιαίας (Ακαδημία), αρχής γενομένης από την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας στις αρχές Αυγούστου.
Αυτό αποφάσισε σε Δ.Σ. η ομάδα της Ακαδημίας και η πρόταση έγινε δεκτή από τον ίδιο τον κ. Ντάλα. Οι άνθρωποι του Συλλόγου μεταξύ άλλων τονίζουν, πως η εμπειρία του όσο και η πληθώρα γνώσεών του πάνω στο ποδόσφαιρο θα είναι πολύ χρήσιμη για την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας, τόσο σε θέματα οργάνωσης όσο και πάρα πολλά ποδοσφαιρικά θέματα. 

Η προσφορά του Κώστα Ντάλα στο Βορειοευβοιώτικο ποδόσφαιρο είναι πολύ μεγάλη. Για 35 και πλέον χρόνια συνέβαλε τα μέγιστα στο να καθιερωθεί η Α.Ε. Ιστιαίας ως σημείο αναφοράς στο ποδόσφαιρο της Βόρειας Εύβοιας, υπηρετόντας τη απ' όλα τα πόστα, ακόμα και αυτό του Προέδρου, όπου τη συγκεκριμένη ποδοσφαιρική περίοδο η ομάδα αποτέλεσε μια από τις πιο ισχυρές δυνάμεις σε όλη την Εύβοια. Μάλιστα για την πολυετή προσφορά του τιμήθηκε σε βράβευση που έγινε απ' την Α.Ε.Ι στο τέλος της σεζόν 2012-2013, ενώ για την εν γένει προσφορά του στο ποδόσφαιρο της περιοχής βραβεύτηκε σε ειδική εκδήλωση της Δόξας Προκοπίου το καλοκαίρι του 2011, από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Εύβοιας και τωρινό Αναπληρωτή Πρόεδρο της ΕΠΟ Γιάννη Παπακωνσταντίνου.

Η λίστα ιστολογioν