O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Πρώτος ο ΑΠΚΟ


Tην πρώτη θέση στην Α' κατηγορία της Εύβοιας επιζητούσε τα τελευταία χρόνια ο ΑΠΚΟ Δροσιάς, αλλά δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει το στόχο.  με μικρότερο ...καλάθι, αφού η διοίκηση θ' αποφύγει, όπως φίνεται, τις πολλές μεταγραφές (πέρσι είχε κάνει ....11άδα μεταγραφών).
Νέος θα είναι ο προπονητής που πρόερχεται από τον ΑΠΚΟ και θα κάνει το ντεμπούτο του σε πάγκο στη μεγάλη καταηγορία της Εύβοιας. Ο Δημήτρης Αντωνόπουλοςέχει αγωνιστεί στη Δροσιά ως παίκτης της και είναι καθηγητής σωματικής αγωγής με δίπλωμα προπονητή UEFA B'. Εχει θητεία ως τεχνικός στον Ερμήλιο και στον Αστέρα Δροσιάς, ενώ πέρσι ήταν στην αρχή της περιόδου συνεργάτης του Γιώργου Λάμπρου στον Ηρακλή Ψαχνών.

Στη διοίκηση πρόεδρος θα είναι ο Γιάννης Λάμπρου και επανήλθαν οι κκ Σουλιωτάκης, Φρυγανάς. Αντίθετα δεν θα συμμετέχουν οι κ.κ. Παναγιωτάκος, Κοντογιάννης, Κολούτσος κ.ά., οι οποίοι όμως, θα βοηθούν ενεργά το σύλλογο.

Το νέο Δ.Σ. αποτελούν οι: Ιωάννης Λάμπρου Πρόεδρος. Ιωάννης Κονιαράκης Αντιπρόεδρος. Δημήτριος Φρυγανάς Γενικός Γραμματέας. Κων/νος Καρβούνης Ειδικός Γραμματέας. Ιωάννης Λιάκος Ταμίας. Σπυρίδων Σουλιωτάκης Γεν. Αρχηγός. Ταξιάρχης Τουλίτσης Μέλος. Νικόλαος Πιερράκος Μέλος. Μάριος Αθηναίος Μέλος.

Από το περσινό ρόστερ, όλοι οι παίκτες που τέλειωσαν το πρωταθλημα αναμένεται να δώσουν το "παρών" στη σημερινή "πρώτη". Ανάμεσά του και οι Τσούτης, Μαντζούνης, Αντωνόπουλος, Σάλεμ, Σολογιάννης, Κηπιώτης, Φρυγανάς, Σουλιωτάκης καθώς και ο Μπαϊμπακης. Ακόμη στην ομαδα της Δροσιας πιθανόν να συνεχίσει ο Βασίλης Σπυρόπουλος ενώ μέσα στους μεταγραφικούς στόχους είναι και ο αδελφός του Νίκος που έπαιζε στα Λουκίσια. 

Παρελθόν αποτελούν για τον ΑΠΚΟ οι: Βαρσαμάς, Ελευθερίου, Γιάνναλος, Ρουμπής, Νόνας, Μαραγκός,  Συνοδάκης, ενώ δεν έχει ξακαθαρίσει ακόμη η παραμονή ή όχι του Λίφο.

Η λίστα ιστολογioν